Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pre game της 2ης αγωνιστικής

Pregame-copyΔεύτερη «στροφή» για την πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας και οι 16 ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία στα παιχνίδια της αυριανής αγωνιστικής. Το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/9) περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, με τα ματς των ΔΑΚ Αλεξάνδρειας και Νάουσας να ξεχωρίζουν.

Το Imathia Sports News σας παρουσιάζει το pre game της 2ης αγωνιστικής μέρας της Α1 Ερασιεχνικής, το οποίο είναι μία προσφορά της Σχολής Χορού «LMS Dance Academy», στην οδό Αριστοτέλους 92 στο Μακροχώρι.

lms


Εθνικός Κλειδιού – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Από τη μία άκρη της Ημαθίας στην άλλη οι δύο αυριανοί αντίπαλο, με τον φιλοξενούμενο ΓΑΣ να…ταξιδεύει για τον μακρινό Κλειδί (74 χλμ απόσταση, μία ώρα περίπου με αυτοκίνητο!) όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό, που προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας. Οι «κυανόλευκοι» επέδειξαν πάθος και εμπειρία στις κρίσιμες στιγμές του συγκεκριμένου αγώνα, στοιχεία που εμφάνισε και η ομάδα του Σάκη Γλώσση κόντρα στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, επικρατώντας με 2-0 στο ορεινό Βέρμιο. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δύο προπονητές για το αυριανό παιχνίδι.


ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΣ Ειρηνούπολης : Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που κατέθεσαν τα διαπιστευτήρια τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αμφότερες «πέρασαν» από δύσκολες έδρες (Διαβατό και Χαρίεσσα αντίστοιχα), δείχνοντας αρκετά από τα στοιχεία που διαθέτουν τη φετινή χρονιά, με τους «ασπρόμαυρους» μάλιστα να εκπλήσσουν με την απόδοση αλλά και την αποτελεσματικότητα τους. Χωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι ενόψει του αυριανού αγώνα, χωρίς Λαμπριανίδη (κόκκινη κάρτα στη Χαρίεσσα) αλλά με Τενεκετζή (τακτοποιήθηκε το θέμα με το δελτίο του) οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Τυριακίδη.


ΑΕ Καψόχωρας – Ατρόμητος Διαβατού : Πολύ σπουδαίο και το παιχνίδι στην Καψόχωρα, με αμφότερες τις ομάδες να προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Μπάμπη Πιπιλιάρη πέτυχε πολύ σημαντική νίκη στο γήπεδο της Μέσης κόντρα στον τοπικό Φίλιππο, ξεκινώντας με τον πιο ιδανικό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρουσίασε ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο, με όπλο την ταχύτητα και τον ενθουσιασμό. Αντίθετα, ο Ατρόμητος προβλημάτισε με την απόδοση του κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (1-3), όπου μπορεί να αντιμετώπιζε τις σημαντικές απουσίες των Κωστογλίδη και Φαρμάκη, δεν κατάφερε ωστόσο να αντιδράσει στο οργανωμένο παιχνίδι των ασπρόμαυρων. Ίδιες απουσίες και στο αυριανό παιχνίδι για τους Παγγούρα και Σπανό, στις οποίες προστίθεται και του Αντώνη Καρατάσου, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας.


ΦΑΣ Νάουσα – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ένα ακόμη παιχνίδι από τα πιο σημαντικά της αγωνιστικής. Ο ΦΑΣ, μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα σε πρωτάθλημα (1-2 στο Γιαννακοχώρι κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας) και Κύπελλο (5-0 τον Φίλιππο Μελίκης) υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που επίσης μετρά δύο νίκες για τις ίδιες διοργανώσεις (2-1 τον Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας και 7-1 τον Αχιλλέα Νεοκάστρου αντίστοιχα). Το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά από τη στιγμή που οι δύο ομάδες κληρώθηκαν και στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, μία αναμέτρηση μάλιστα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στην έδρα της ομάδας του Γιώργου Ντάμτσιου. Χωρίς προβλήματα στο αυριανό παιχνίδι ο Γιώργος Σγούρδας, απόντας ο Μπάμπης Σαλτουρίδης για τον συνονόματο του στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου, με τον έμπειρο μέσο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα στα τελευταία λεπτά του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

298969_292256067453307_1374829657_n

Το pre game του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


 Άτλας Ζερβοχωρίου – Φίλιππος Μέσης : Πρώτο επίσημο παιχνίδι φέτος για την ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη στην έδρα της, υποδεχόμενη τους «βυσσινί», που ξεκίνησαν με το…αριστερό στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι», με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στο Κύπελλο (1-2 τον Απόλλων Λυκογιάννης) και την σημαντική ισοπαλία μέσα σε μια δύσκολη έδρα (1-1 στη Μελίκη) θα αγωνιστούν αύριο με μοναδικό στόχο τη νίκη, κόντρα σε μία ομάδα που θα παλέψει επί ίσοις όροις για τη νίκη. Χωρίς απουσίες ο γηπεδούχος Άτλας, δεν θα αγωνιστεί ο Βαγγέλης Παππάς για την ομάδα του Γιάννη Γιάννου, ο οποίος αποβλήθηκε την πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕ Καψόχωρας.

1524712_1401835206752797_1074426092_n10517474_1437686573167660_4681950690570210479_n

Το pre game του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του cafe-bar «Relax» στην οδό Κεντρικής 141, στη Βέροια


Φίλιππος Μελίκης – Αχιλλέας Νάουσας : Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι υποδέχονται τον Αχιλλέα στο Δημοτικό Γήπεδο της Μελίκης. Αμφότεροι οι αντίπαλοι δεν ξεκίνησαν ιδανικά τη φετινή σεζόν (εντός έδρας ισοπαλία με Άτλα Ζερβοχωρίου και εντός έδρας ήττα από ΦΑΣ Νάουσα αντίστοιχα) και στο αυριανό ματς θα επιδιώξουν το πρώτο «ροζ φύλλο» στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι, που εμφάνισαν σημαντικό πρόβλημα στην τελική προσπάθεια στο πρώτο ματς, θα αγωνιστούν πλήρης κόντρα στο συγκρότημα του Τάσου Μπράτση, που δεν έχει στη διάθεση του τον Φώτη Στεργίου, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας και του τοποθετήθηκαν τέσσερα ράμματα.


Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΠΑΟΚ Κουλούρας : Το πρώτο φετινό ντέρμπι νεοφώτιστων διεξάγεται αύριο στο Δημοτικό Γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας. Οι «πράσινοι» του Σάββα Αβετίδη, που προέρχονται από την ήττα αλλά την καλή εμφάνιση στα Τρίκαλα κόντρα στον ισχυρό φέτος Μέγα Αλέξανδρο, υποδέχονται τους «ασπρόμαυρους» του Κώστα Κατσώνη που παρά την μαχητικότητα που επέδειξαν, δεν κατάφεραν πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό Κλειδιού. Αμφότεροι οι προπονητές δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, που καιρού επιτρέποντος αναμένεται να προσελκύσει τους φίλους του Αγροτικού, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα στο πρώτο της εντός έδρας επίσημο παιχνίδι.


Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΑΕ Χαρίεσσας : Ντέρμπι…»κιτρινόμαυρων» το αυριανό αλλά και ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνώρισαν την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Δημήτρη Γιουρόπουλου, που πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στο Ροδοχώρι, θα τεθούν αύριο αντιμέτωποι με τους αντίστοιχους του Δημήτρη Χαλκιά, που επίσης ξεκίνησαν με το αριστερό τη φετινή σεζόν, γνωρίζντας την εντός έδρας ήττα από τον ΑΣ Ειρηνούπολης.


Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.30μμ (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων) :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (15) – ΑΕ Χαρίεσσας (14)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (2) – ΑΣ Ειρηνούπολης (4)

Εθνικός Κλειδιού (1) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (5)

ΑΕ Καψόχωρας (3) – Ατρόμητος Διαβατού (12)

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (10) – ΠΑΟΚ Κουλούρας (13)

 Άτλας Ζερβοχωρίου (8) – Φίλιππος Μέσης (16)

ΦΑΣ Νάουσα (7) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (6)

Φίλιππος Μελίκης (9) – Αχιλλέας Νάουσας (11)

δείτε εδώ το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected