Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Μπορεί τη νίκη η Ξάνθη, παίρνει τους τρεις βαθμούς η Κρισιούμα

milan_juventus_2Το αγωνιστικό πρόγραμμα του τριημέρου άνοιξε την Παρασκευή και η δράση το Σαββατοκύριακο είναι ακόμη πιο έντονη με όλα τα πρωταθλήματα να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς τόσο στην Ευρώπη, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Στην ελληνική Σούπερλιγκ η «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής ανοίγει με τρία ματς, στην Ιταλία δεσπόζει το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους, ενώ παιχνίδια με σημαντικό ενδιαφέρον διεξάγονται στη Γερμανία, την Αγγλία, την Ισπανία αλλά και τις υπόλοιπες λίγκες.

Παίρνει το «τρίποντο» η Ξάνθη

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά ποδοσφαίρου από τη Σούπερλιγκ και τον αγώνα Ξάνθη – Λεβαδειακός, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.05. Νωρίς-νωρίς ξεκίνησε τα… δικά του ο Χρήστος Πανόπουλος στην Ξάνθη. Έπειτα από μόλις τρεις αγωνιστικές και ενώ στην αρχή της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη είχε εκπονηθεί πολυετές πλάνο ανάπτυξης του συλλόγου, ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί παρελθόν, μία αλλαγή που αναμένεται να προκαλέσει αγωνιστικό «σοκ» στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι Ακρίτες, παράλληλα, είναι αήττητοι στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους με το Λεβαδειακό, κέρδισαν τα 6/7 παιχνίδια και σκόραραν σε όλα. Από την άλλη, έπειτα από τρεις αγωνιστικές, κάποια πράγματα αρχίζουν να γίνονται φανερά στο παιχνίδι του Λεβαδειακού. Αρχικά, είναι ξεκάθαρο ότι είναι ανέτοιμος, καθώς ο Σάββας Παντελίδης ακόμη πειραματίζεται σε κάποιες θέσεις, προσπαθώντας να επιλέξει τον παίκτη με τις περισσότερες ανάσες. Ξεκάθαρο είναι επίσης ότι η ομάδα της Βοιωτίας μπορεί να σκοράρει, κυρίως από στημένες φάσεις. Είναι φανερό, όμως, και ότι υπάρχει αμυντικό πρόβλημα, ο Παντελίδης γύρισε τον Τομάς σε θέση στόπερ την περασμένη αγωνιστική, αλλά και πάλι η ομάδα του δέχτηκε γκολ.

Νίκη για Κρισιούμα

Συνεχίζουμε με Βραζιλία και το παιχνίδι Κρισιούμα – Μποταφόγκο, από το οποίο προκύπτει ένα από τα πιο «δυνατά» σημεία για σήμερα και είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.01. Ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Φιγκεϊρένσε για την Κρισιούμα, μια ομάδα καθαρά έδρας, που εκτός δεν παίρνει πρωτοβουλίες και πολύ σπάνια δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην αντίπαλο. Στον αντίποδα, η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό για την Μποταφόγκο που ηττήθηκε και απ’ την Μπαΐα εντός έδρας με 3-2 και ο «εφιάλτης» του υποβιβασμού, αρχίζει να αχνοφαίνεται, παρότι είναι νωρίς ακόμα. Σοβαρό ρόλο έχουν παίξει εκτός απ’ τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου και τα αγωνιστικά, καθώς σε κάθε παιχνίδι παρατάσσεται με πάρα πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και όπως είναι φυσικό πλήττεται η ενδεκάδα και η χημεία των παικτών. Για την αναμέτρηση με την Κρισιούμα δεν υπολογίζοντα συνολικά έντεκα ποδοσφαιριστές, πέντε τιμωρημένοι και έξι τραυματίες και έτσι σ’ ένα ακόμα ματς θα υπάρξουν λύσεις ανάγκης για να γίνει ανταγωνιστική η ενδεκάδα.

Παίρνει αποτέλεσμα η Βέρντερ Βρέμης

Επόμενη πρόταση από τη Γερμανία και το «Χ2» σε απόδοση 2.00 στο Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης. Μετά από τις δύο σερί ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος από τις Χόφενχαϊμ (2-0 εκτός έδρας) και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ (3-2 εντός έδρας) η Άουγκσμπουργκ σημείωσε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη βδομάδα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, επικρατώντας μακριά από το γήπεδό της 0-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Χωρίς νίκη, από την άλλη πλευρά, παρέμεινε και την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γερμανίας η Βέρντερ Βρέμης. Το συγκρότημα του Ρόμπιν Ντατ, παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της πολύ ισχυρής τη φετινή περίοδο Μπάγερ Λεβερκούζεν (3-3). Μετά από τρία ματς στην Μουντεσλίγκα μετρά ισάριθμα «Χ», πέρα από αυτό με τη Λεβερκούζεν έμεινε στο 2-2 με τη Χέρτα (εκτός) και στο 1-1 με τη Χόφενχαΐμ (εντός), και θεωρούμε ότι σήμερα θα καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Άουγκσμπουργκ.

Προβάδισμα η Λας Πάλμας

Συνέχεια από τη Β’ κατηγορία της Ισπανίας και τον αγώνα Λας Πάλμας – Αλκορκόν στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.08. Την ιδανική ευκαιρία… εκδίκησης για τις 4 ήττες στις τελευταίες πέντε συναντήσεις της με την Αλκορκόν έχει σήμερα η Λας Πάλμας. Οι νησιώτες βρίσκονται σε πολύ καλύτερο «φεγγάρι» από τους Μαδριλένους, όντας αήττητοι και οδηγώντας την κούρσα στον πίνακα, με συγκομιδή 10 βαθμών στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η Αλκορκόν, από την πλευρά της, συνεχίζει να… προκαλεί απορίες με τις εμφανίσεις της, καθώς είναι δύσκολο να εξηγηθεί το γεγονός ότι έφυγε με το διπλό από τις έδρες των Αλμπαθέτε (2-3) και Μιραντές (1-2), αλλά ηττήθηκε μέσα στο «σπίτι» της από τις Χιρόνα (1-2) και Βαγιαδολίδ (0-1). Είναι ιδιαίτερα ασταθής και οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς.

Μπορεί την έκπληξη η Άστον Βίλα

Περνάμε στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας και το «1Χ» σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση Άστον Βίλα – Άρσεναλ. Είναι μία από τις λίγες φορές που η Άστον Βίλα υποδέχεται την Άρσεναλ, όντας προπορευόμενη στη βαθμολογία. Κι όμως… οι «χωριάτες» έχουν πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και καταφέρνουν να βρίσκονται στη 2η θέση του πίνακα μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών, στηριζόμενοι κυρίως στην πολύ καλή άμυνα. Το συγκρότημα του Πολ Λάμπερτ είναι αήττητο με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας σκοράρει τέσσερα γκολ σε αυτό το χρονικό διάστημα. Το διπλό του «Άνφιλντ» (0-1) του περασμένου Σαββάτου ήταν δίκαιο, καθώς η Βίλα κατόρθωσε να διαχειριστεί εξαιρετικά το σύντομο προβάδισμα στο σκορ. Η Άρσεναλ, από την πλευρά της, καλείται σήμερα να ξεπεράσει το δεδομένο πλήθος αγωνιστικών προβλημάτων, αλλά και τη μουρμούρα του κόσμου της. Οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από την ατυχή πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ήττα από τη Ντόρτμουντ να παίρνει τη σκυτάλη από το ισόπαλο 2-2 στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Σίτι του περασμένου Σαββάτου. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ μετρά μόνο ισοπαλίες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, ενώ στην πρεμιέρα είχε κερδίσει δύσκολα εντός έδρας την Κρίσταλ Πάλας (2-1).

Με κάλυψη η Τσεζένα

Επόμενη στάση η Ιταλία και το ματς Τσεζένα – Έμπολι με την επιλογή μας να είναι ο «1 DNB» σε απόδοση 2.05 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μετά τη σπουδαία νίκη της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 1-0 επί της Πάρμα, χάρη στο γκολ του Ροντρίγκεζ στο 38’, η Τσεζένα δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την πρωτεύουσα της Ιταλίας και την έδρα της Λάτσιο, από την οποία ηττήθηκε 3-0. Ωστόσο, περιμένουμε σήμερα να ανακάμψει απέναντι στην Έμπολι, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Ιταλίας. Μετά από αυτή κόντρα στην Ουντινέζε με 2-0 στην πρεμιέρα το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της κόντρα στη δευτεραθλήτρια της περασμένης σεζόν Ρόμα και ηττήθηκε με 1-0.

Over το Τσιταντέλα – Πεσκάρα

Παραμένουμε στην Ιταλία, αλλά στη Β’ κατηγορία αυτή τη φορά με την πρότασή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.15 στο ματς της Τσιταντέλα με την Πεσκάρα. Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας υπέστη η Τσιταντέλα. Την προηγούμενη βδομάδα ταξίδεψε στην έδρα της Τραπάνι από την οποία ηττήθηκε με 2-1. Σε ένα ακόμη παιχνίδι της επιβεβαιώθηκε το Over, κάτι το οποίο έχει συμβεί στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις και περιμένουμε το ίδιο να συμβεί και σήμερα απέναντι στην Πεσκάρα που την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Μπολόνια με 3-2, εντός έδρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected