Διάφορα

Η σημερινή εκτός έδρας δοκιμασία της Βέροιας στο Cafe “Draw”!

10610879_1467741326841683_212241763979000390_nΤο Cafe «Draw» (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα Βέροιας) σας προσφέρει σήμερα την εκτός έδρας δοκιμασία της “Βασίλισσας του Βορρά” κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, μία αναμέτρηση που ξεκινά απόψε στις 20.30

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ του αγώνα

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό, που μετά τον θρίαμβο επί της Ατλέτικο καλείται απόψε στο Καραϊσκάκη να συνεχίσει με νίκες και να επιβληθεί της Βέροιας που βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, πιάνοντας αυτός τη γνώριμή του θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Μίτσελ χθες για πρώτη φορά δεν προχώρησε σε ανακοίνωση της αποστολής για τον αγώνα με τη Βέροια, θέλοντας και στην πρωινή σημερινή προπόνηση να δει την κατάσταση κάποιων παικτών του. Αναμένεται όμως να προβεί σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Τρίτης.

Πρώτα από όλα στο σύστημα, καθώς αναμένεται να επιστρέψει στο 4-2-3-1 ή το καθαρό 4-4-2. Οι Αμπιντάλ, Ντομίνγκες και Αφελάι αναμένεται να πάρουν ανάσες, ενώ εκτός θα είναι ο τραυματίας Ντοσεβί Σαλίνο, αλλά και ο Μανιάτης, που έκανε αποφόρτιση μετά το μεγάλο αγώνα που έκανε για να παίξει με την Ατλέτικο.

Το πιθανότερο σχήμα για τους πρωταθλητές είναι με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα, Μαζουάκου στην άμυνα, Εντινγκά, Κασάμι, Φουστέρ στον άξονα, Γκαζαριάν, Ντουρμάζ στα δύο άκρα και τον Μήτρογλου στην κορυφή. Θέση στην ενδεκάδα πάντως διεκδικούν και ένας εκ των Μπενίτες, Διαμαντάκο, για να αφήσουν εκτός τον Γκαζαριάν. Ο Μίτσελ περιμένει τους παίκτες του συγκεντρωμένους για να έρθει η νίκη με καλή εμφάνιση και αυτό τους ζήτησε και χθες στην ομιλία του.

«Πληγωµένη» αλλά πρώτη

Η πρώτη θέση στον βαθµολογικό πίνακα της Super League είναι κάτι δεδοµένο για τη Βέροια, όπως βέβαια και το γεγονός πως κόντρα στον Ολυµπιακό οι «κυανέρυθροι» είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Η οµάδα του Κάρλος Γκρανέρο χωρίς ιδιαίτερη πίεση θα προσπαθήσει να δείξει µε την εικόνα της κόντρα στους πρωταθλητές πως η µέχρι τώρα πορεία της µόνο τυχαία δεν είναι. Στον αγωνιστικό τοµέα, η πρωτοπόρος του πρωταθλήµατος θα παραταχθεί χωρίς τον πρώτο της σκόρερ την περασµένη σεζόν Μοχάµεντ Μπεν όπως και τον Καλί. Αµφότεροι αντιµετωπίζουν προβλήµατα τραυµατισµών.

Ο «ερυθρόλευκος» Μπράβο

Σε ένα γήπεδο όπου πέρασε µια τετραετία της σπουδαίας καριέρας του επιστρέφει σήµερα ο Ραούλ Μπράβο. Ο αµυντικός της Βέροιας θα βρει απέναντί του τον Ολυµπιακό, την οµάδα για την οποία ήρθε στην Ελλάδα αµέσως µετά τη λήξη της συνεργασίας τους µε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τους «ερυθρόλευκους» πανηγύρισε σπουδαίες επιτυχίες στην Ελλάδα µε την κατάκτηση τριών πρωταθληµάτων, αλλά και στο Τσάµπιονς Λιγκ όπου τη σεζόν 2009-10 έφτασε µέχρι τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουάκου, Εντινγκά, Κασάμι, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Μήτρογλου
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μάλον, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Ραούλ Μπράβο, Βεργώνης, Βάσκες, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Κάμπορα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected