Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΠΑΟΚ Κουλούρας 5-1

20-9 004Μεγάλη νίκη τόσο σε έκταση όσο και σε σημασία για τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας κόντρα στον επίσης νεοφώτιστο ΠΑΟΚ Κουλούρας, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας. Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη επικράτησε με το εμφατικό 5-1 και έκανε το καλύτερο…ποδαρικό φέτος στα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν.

Στο πρώτο 20λεπτο ο αγώνας ήταν μοιρασμένος αλλά στη συνέχεια ο Αγροτικός Αστέρας ανέβασε ρυθμό, πήρε την υπεροχή και δίκαια έκλεισε το ημίχρονο με προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων. Αρκετές φάσεις των γηπεδούχων στην αντίπαλη περιοχή :

Στο 7´ καλή κεφαλιά του Αβετίδη πάνω από οριζόντιο δοκάρι, στο 23′ απευθείας φάουλ του Χάμπαλη δεν βρίσκει στόχο και στο 24′ δυνατό σουτ Φεζουλά χτυπάει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 26′ ο Χάμπαλης με καλό πλασέ μέσα στην περιοχή. Η συνέχεια του αγώνα ήταν ανάλογη και στο 31′ ο Φεζουλάς με πολύ καλή κεφαλιά στη συμβολή των δοκών έκανε το 2-0. Στο 36′ καλό σουτ του Χάμπαλη έξω από την περιοχή η μπάλα περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

20-9 005 20-9 006

Στο 40′ αποκρούει αποτελεσματικά η άμυνα του Αστέρα, ο Φεζουλάς βγαίνει μόνος του στην αντεπίθεση και πλασάρει δυνατά τον τερματοφύλακα γράφοντας το 3–0. Το 4–0 ήρθε στο 44′ με γκολ του Αβετίδη από κεφαλιά στη μικρή περιοχή, μετά από καλή εκτέλεση φάουλ του Χάμπαλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγροτικός Αστέρας έριξε ρυθμούς, αλλά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 56′ ο Χρήστος Οικονόμου  με ιδανικό πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 5–0. Στη συνέχεια ο Φεζουλάς έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες, μία στο 75´ με πλασέ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και η άλλη στο 76′ με δυνατή κεφαλιά δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Η φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με τον Καρασαββίδη στο 85′ με κεφαλιά στη μικρή περιοχή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ.Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Μουσενίκα.

20-9 002

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Λίκα Χ., Καρολίδης, Ρηγόπουλος, Αβετίδης, Χειμωνίδης (59′ Κοτσογιαννίδης), Τέτος (78′ Τσαουσίδης), Οικονόμου Χ., Χάμπαλης (73′ Ζέρβας),  Οικονόμου Α., Κατσαπελίδης, Φεζουλάς.

ΠΑΟ Κουλούρας : Κωνσταντινόπουλος, Κουκλιανιώτης, Αγγελίνας, Ιατρόπουλος, Νουρής Σ.,  Νουρής Γ., (46′ Παπαδόπουλος),  Δαληγκάρος (46′ Χαρίσης), Ευθυμίου, Νεστορόπουλος, Δημούλτσης, Τερζής (65′ Καρασσαβίδης).

*με στοιχεία από το agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected