Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Καμπανιακός – Άρης (3-0) “Βυθίστηκε” στο Καυτατζόγλειο (photos)

Ισχυρό… χαστούκι από τον Καμπανιακό δέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής (21/9) ο Άρης, ο οποίος γνώρισε την ήττα 3-0 στο Καυτανζόγλειο.

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δεν παρουσιάστηκε αντάξια των προσδοκιών, με τους τυπικά γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Η… καλή μέρα για τον Καμπανιακό φάνηκε με το… καλησπέρα, καθώς στο 19’ ο Γιαννίτσης υπέπεσε σε τραγικό λάθος, ο Υψηλός πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, θέλησε να περάσει τον Καρατζιοβαλή, αλλά ο πορτιέρο του Άρη τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα. Ο Μπαϊμάκης μπήκε στην θέση του Ρένια, αλλά ο Υψηλός από τα 11… βήματα, έκανε το 1-0 για τον Καμπανιακό.

KampaniakosArisMesa1

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 35’ με τον Μπαϊμάκη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθησε το σουτ του Χρήστου, ενώ στο 44’ ο Υψηλός έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, αλλά ο Ντούνγκα τον ανέκοψε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης θέλησε να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα και να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά στο 48’ ο Υψηλός με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διπλασίασε τα τέρματα του Καμπανιακού, μετατρέποντας σε… βουνό το έργο των «κίτρινων».

KampaniakosArisMesa2

Στο 69’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, μια και ο Παπαζής δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ο Άρης δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά και στο 91’ ο Προβατίδης με ωραία προσωπική ενέργεια, μετέτρεψε σε θρίαμβο τη νίκη του Καμπανιακού.

Καμπανιακός : Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου (70΄Προβατίδης), Κουντουράς, Πόπτσης.

Άρης : Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (48΄Ντούνγκα), Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Σουνάς, Καπνίδης( 64΄Χιντισέλι), Ρένια (24΄Μπαϊμάκης).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected