Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Πύρασος 2-1

14-15-2h-koz-pyr-fash5Δύσκολη νίκη με 2-1 σημείωσε η Κοζάνη επί του νεοφώτιστου μεν, σκληροτράχηλου δε, Πύρασου Νέας Αγχιάλου για την 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Η Κοζάνη ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, αιφνιδίασε στα πρώτα λεπτά με δύο γκολ τον Πύρασο που έπαιζε το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της ιστορίας του στη Γ΄ Εθνική, κι έδειξε ότι θα έπαιρνε μία εύκολη νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι θα έπρεπε να είχαν τελειώσει το παιχνίδι στο πρώτο τριαντάλεπτο όταν είχαν καθολική υπεροχή, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 34′ μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Κοζάνης, ενώ στην συνέχεια πήραν τα ηνία του αγώνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαν αυτοί την υπεροχή.

Στο 5′ κάθετη πάσα του Ντεμιράϊ στον Κυριάκο Παπαδόπουλο που απέφυγε τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Στο 6′ δυνατό φάουλ του Ματούλα, ασθενής απόκρουση του Χαλάτση, κι ο Γιάννης Τσικόπουλος από κοντά έγραψε το 2-0.

Στο 34′ φάουλ-σέντρα του Τσιουρέλη, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Σπύρου Γκάγκα, λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας από τον τερματοφύλακα Βίδρα και το σκορ έγινε 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πύρασος είχε την πρωτοβουλία, η Κοζάνη φάνηκε να μην μπορεί να ελέγξει τον χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να βγουν μπροστά και να απειλήσουν με ισοφάριση.

Η μεγαλύτερη φάση έγινε στο 76′ όταν ο Αναστασίου σούταρε από κοντά, ο Βίδρας απέκρουσε δύσκολα, η μπάλα έφτασε στον Δαμάσκο που έκανε νέο δυνατό σουτ από πολύ κοντά κι αυτή τη φορά η μπάλα βρήκε τον Κάλφα που έκανε προβολή, το δοκάρι, και πέρασε κόρνερ.

Τελικά «με νύχια και με δόντια» η Κοζάνη κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα κι έκανε το 2 στα 2 στο νέο πρωτάθλημα.

Κοζάνη (Προβίδας): Βίδρας, Ντούκα, Ματούλας (68′ Ηλίας), Ντεμιράϊ (71′ Αλιατίδης), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Χαματάϊ, Γκέγκα, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (60′ Δρόσος).

Πύρασος  (Χατζηκυριακίδης): Χαλάτσης, Σπ. Γκάγκας, Κοτζαθανάσης, Ιω. Κοντοβάς, Λεων. Γκάγκας (16′ Γκίκα), Στεφανής, Μπασδάνης, Τσιουρέλης (57′ Δαμάσκος), Μυργιώτης (37′ Βαγγελάκος), Παν. Κοντοβάς, Αναστασίου.

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected