Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Αναγέννηση Άρτας 0-2

DSCN1405Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε σήμερα η Αναγέννηση Άρτας, επικρατώντας στο ΔΑΚ Νάουσας των Λευκαδίων με 2-0. Από την άλλη πλευρά, αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τους “κυανόλευκους”, οι οποίοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν απείλησαν την έμπειρη ομάδα από την Ήπειρο. Η ομάδα του Ηλία Μαγκάκη ήταν αποτελεσματικοί, πίεσε ψηλά τον αντίπαλο και έφτασε στην επικράτηση χάρη σε δύο γκολ που επιτεύχθηκαν στο πρώτο μέρος.

Το μελανό όμως σημείο της σημερινής αναμέτρησης ήταν η παρουσία (ή καλύτερα απουσία) του κόσμου των Λευκαδίων από το ΔΑΚ της Νάουσας. Ένα γήπεδο που ναι μεν ενδείκνυται για την προσέλευση των φιλάθλων, εντούτοις σήμερα δεν ξεπέρασαν τους 150 αυτοί που βρέθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου, 10 περίπου από τους οποίους ακολούθησαν την αποστολή των “ασπρόμαυρων” της Άρτας.

Ο Τόλης Τερζής επέλεξε την ίδια ενδεκάδα με αυτή που χρησιμοποίησε στη Νέα Αγχίαλο την προηγούμενη αγωνιστική (μοναδική αλλαγή ο Σάκης Παπαδημητρίου) και με προωθημένο τον Αντώνη Παρσόπουλο (σήμερα έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Αργύρη Μουρατίδη) αλλά και τους Πέικο και Κατσούλη να βγαίνουν από τα άκρα, προσπάθησε να “διεμβολίσει” την αντίπαλη άμυνα που ωστόσο ελάχιστα προβληματίστηκε και ανέκοψε τις περισσότερες επιθέσεις των “κυανόλευκων”.

DSCN1482

Από την άλλη πλευρά, η Αναγέννηση έπαιξε κυρίως από τον άξονα, όπου δέσποζε η παρουσία του Κώστα Δημουλιά ο οποίος με τις κινήσεις του με ή χωρίς τη μπάλα δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ στη φάση του πρώτου γκολ η πάσα που κάνει με στόχο τον Νικοπολίδη, “κόβει” στη μέση την αντίπαλη άμυνα. Το δεύτερο τέρμα μάλιστα λίγο πριν την ανάπαυλα έδωσε άλλον αέρα στους φιλοξενούμενους, που μπήκαν στην επανάληψη με στόχο να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ και να κάνουν συντήρηση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Το φιλμ της αναμέτρησης

10′ Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Πέικου στο αριστερό άκρο της μεγάλης περιοχής, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δείχνει την κίτρινη κάρτα στον επιθετικό των Λευκαδίων για θέατρο.

14′ Πάσα του Σαρίδη στο ύψος της μεγάλης περιοχής με στόχο τον Μουρατίδη, σουτ του τελευταίου η μπάλα βρίσκει σε αντίπαλο και περνά κόρνερ.

17′ ΓΚΟΛ! Πολύ ωραία “κοφτή” πάσα του Δημουλιά στον άξονα, ο Νικοπολίδης γίνεται κάτοχος της μπάλας στο ύψος της περιοχής και με το αριστερό σημαδεύει το “Γ” του Βόλτση (0-1)

27′ Σέντρα του Γεωργίου από αριστερά, οι αμυντικοί απομακρύνουν πάνω στον Νικοπολίδη, σουτ του τελευταίου λίγα μέτρα εκτός περιοχής, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

34′ Κίτρινη κάρτα Γούλας.

35′ Σουτ του Παρσόπουλου εκτός περιοχής, μπλοκάρει ο Τσάκαλος.

43′ Κίτρινη κάρτα Μουρατίδης

45′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Γεωργίου από αριστερά, η μπάλα περνά από πολλά σώματα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Μάρκος ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι, στέλνει τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Βόλτση.

54′ Κίτρινη κάρτα Κατσούλης.

57′ Εκτέλεση φάουλ του Σαρίδη από δεξιά, η μπάλα περνά από όλους και απομακρύνει ο Τσάκαλος πριν γίνουν απειλητικοί οι γηπεδούχοι.

59′ Κίτρινη κάρτα Ίντος.

60′ Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά για τα Λευκάδια, κεφαλιά του Αντώνη Παρσόπουλου από το ύψος του πέναλτι η μπάλα άουτ.

66′ Σέντρα του Ηλιόπουλου από αριστερά, ο Νικοπολίδης από πλεονεκτική θέση δεν βρίσκει τη μπάλα η οποία περνά παράλληλα από το τέρμα.

67′ Κίτρινη κάρτα Χριστογιάννης.

75′ Λάθος του Ίντου στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Λαζαρίδης βγαίνει απέναντι από τον Βόλτση, το πλασέ του όμως περνά μακριά από δεξί δοκάρι.

86′ Κίτρινη κάρτα Ηλίας.

90+1′ Πάσα του Παρσόπουλου στα πλάγια με στόχο τον Κατσούλη, σουτ του τελευταίου ψηλά άουτ.

90+2′ Ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Ηλιόπουλου, το σουτ που επιχειρεί περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

DSCN1454

Συνθέσεις

Λευκάδια : Βόλτσης, Παπαδημητρίου (46′ Χουϊλουλίδης), Παπαδόπουλος Ν., Παρσόπουλος Χ., Αργυρόπουλος, Μουρατίδης, Σαρίδης, Πέικος (81′ Φέιμ), Κατσούλης, Νεστορόπουλος (46′ Ίντος), Παρσόπουλος Α.

Αναγέννηση Άρτας : Τσάκαλος, Παπαρούνης (46′ Ηλιόπουλος), Χριστογιάννης, Παπαβασιλείου, Γούλας, Ηλίας, Γεωργίου, Λαζαρίδης (76′ Βερλέκης), Νικοπολίδης, Δημουλιάς (87′ Τάσσος), Μάρκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected