Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – Παναιτωλικός Κ17 1-1

b14113149920_K17_veroia_panaitolikos (21)Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, στην αναμέτρηση της Κ17 της Βέροιας με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη (στον πάγκο και ο Στέφανος Γαϊτάνος που παρέμεινε στη Βέροια) “σπατάλησε” ένα ημίχρονο και κόντρα στη ροή του αγώνα δέχτηκε το γκολ, που ευτυχώς για τη “Βασίλισσα” απάντησε άμεσα και ισοφάρισε.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο ως κακό, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε παιχνίδι κέντρου και ελάχιστες ήταν οι φορές που απειλήθηκαν οι δύο τερματοφύλακες. Οι γηπεδούχοι είχαν τη φλύαρη υπεροχή, που δεν μετουσίωσαν ωστόσο σε γκολ με τους “κυανοκίτρινους” να κρατούν σταθερά πίσω και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, οι δύο ομάδες δημιούργησαν περισσότερες προϋποθέσεις και ειδικά η “Βασίλισσα” έφτασε με αξιώσεις στα καρέ του Αγρινιώτη πορτιέρο. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 70ο λεπτό να μπουν μπροστά στο σκορ όταν μετά από κόρνερ, η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε και ο Μιχάι έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού, σε κρίσιμο χρονικό σημείο της αναμέτρησης.

Εντούτοις οι “κυανέρυθροι” βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στο 75′ κατόρθωσαν να φέρουν το ματς στα ίσια, με ωραία κεφαλιά του Δώρη που είχε περάσει λίγα λεπτά πριν ως αλλαγή. Στα τελευταία 20 περίπου λεπτά μέχρι το τελικό σφύριγμα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ανατροπή ωστόσο το σκορ παρέμεινε ως έχει και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

Βέροια Κ17 : Νικολαϊδης, Δημητριάδης, Παππάς (70′ Χαλβατζής), Τσουλχάι, Νικόπουλος, Μαντός, Κουτρουλιάς, Χρυσόπουλος (60′ Δώρης), Τσιούχας (55′ Καραγιάννης), Χατζηπαρασίδης (67′ Πίκος), Σαμιώτης (62′ Σαρκατζής)

Παναιτωλικός Κ17 : Θεοδορόπουλος, Χριστογιάννης, Μιχάι, Μπελεβώνης, Σκιαδάς, Τζέμος, Πανάγου, Πάρρας, Κακούρης, Μπελεβώνης, Αναστασίου. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι : Καρύπης, Μπακογιάννης, Γιαννιώτης, Λαγός, Ζερβουλάκος

*φωτ. από acadimies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected