Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Καραϊσκάκης – Οικονόμος Τσαριτσάνης 2-1

2b06f8b71db5492fc81034cac5c26828_LΤην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής πανηγύρισε η ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία μπροστά σε περίπου 600 φιλάθλους στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων νίκησε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με 2-1, σ’ ένα αγχωτικό παιχνίδι για την Αρτινή ομάδα, που πήρε τελικά αυτό που ήθελε.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στον αγώνα, με το σουτ του Καραγιάννη στο 6΄ να αποκρούει ο Καραγκούνης. Ένα λεπτό μετά (7΄) η ΑΕ Καραϊσκάκης έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Γραβάνη και στο 9΄ ο Καραγκούνης έσωσε τους Αρτινούς σε σουτ του Καραγιάννη, διώχνοντας την μπάλα με τα πόδια. Στο 23΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-0, όταν μετά από σέντρα του Παναγιώτου, ο Μπαλάφας δεν μπόρεσε να πλασάρει, αλλά από κοντά ο Γραβάνης έστειλε την μπάλα στη κενή εστία για να ανοίξει το σκορ.

Στο 29΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης έφτασε μία ανάσα από το 2-0, όταν ο Μπαλάφας βρέθηκε απέναντι από τον Βασιλειάδη και προσπάθησε να περάσει την μπάλα από πάνω του, όμως ο νεοαποκτηθείς πορτιέρο των φιλοξενούμενων απομάκρυνε με υπερένταση. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους ο Οικονόμος είχε δύο καλές στιγμές, αρχικά το δυνατό σουτ του Κουμπούρα στο 31΄ έφυγε λίγο άουτ και στο 35΄ η κεφαλιά του Γκουντρουμπή είχε την ίδια κατάληξη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ, με τον Οικονόμο να φτάνει στην ισοφάριση στο 49΄, όταν ο Μπλατσέρι έκανε ωραία κίνηση και μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, εκεί γύρισε την μπάλα και ανενόχλητος από κοντά ο Αγρόδημος την έσπρωξε στα δίχτυα. Στη συνέχεια και στο 56΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης ζήτησε πέναλτι σε ένα τράβηγμα του Κολιού στον Στάνσετιτς, όμως ο διαιτητής κ. Πάνος συνέχισε το παιχνίδι.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα η Αρτινή ομάδα πήρε και πάλι «κεφάλι» στο σκορ, με τον Μπαλάφα να σεντράρει ωραία μέσα στην περιοχή και τον Βασίλιεβιτς με εξαιρετική κεφαλιά να κάνει το 2-1. Μετά το 70΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε τρεις καλές στιγμές με τους Ραμπαβίλα (70΄, 78΄) και Στάνσετιτς (75΄), ενώ οι Παπαϊωάννου (80΄) και Κουμπούρας (84΄) απείλησαν για τους φιλοξενούμενους. Στο 86΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης έχασε σημαντική ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη, όταν ο Βασίλιεβιτς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά νικήθηκε από τον Βασιλειάδη. Τελευταία φάση και εξίσου σημαντική ήταν στο 88΄ για τον Οικονόμο, με τον Κουμπούρα να πιάνει την δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Μαργαρίτης (58΄ Παπανίκου), Παναγιώτου, Κακάβας (63΄ Ραμπαβίλας), Πέτσας, Κόλλινς, Βασίλιεβιτς, Χούσος, Στάνσετιτς, Μπαλάφας, Γραβάνης (76΄ Καβαλλάρης).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Βασιλειάδης, Νάνος, Γκαμπέτας, Κολιός, Κουμπούρας, Αγρόδημος (66΄ Παπαϊωάννου), Καραγιάννης (58΄ Τόλιος), Μπαλής, Γκουντρουμπής, Χάμος, Μπλατσέρι.

*prevezasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected