Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Bar «Relax» – “Δικέφαλη” δοκιμασία στο Αγρίνιο!

 

Υπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) σας προσφέρει απόψε μία ακόμη “δικέφαλη” βραδιά, με την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, που ολοκληρώνει την τέταρτη αγωνιστική της Super League. Τρεις τηλεοράσεις, άψογο σέρβις και φιλόξενο περιβάλλον, συνθέτουν τις ποδοσφαιρικές βραδιές που απολαμβάνουν οι θαμώνες μας!

To pre game του αγώνα

Ο Τίτορμος με στόχο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα υποδέχεται τον «Δικέφαλο» που προέρχεται από την μεγάλη νίκη με 6-1 επί της Ντιναμό Μινσκ για το Europa League (Δευτέρα 22/9, 19.30 Novasports 1/ Onsports)

Μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο Παναιτωλικός ακόμα αναζητά την πρώτη του νίκη στο νέο πρωτάθλημα ευελπιστώντας να κάνει… σεφτέ απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση της Δευτέρας (22/9) με την οποία ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της Super League. Στον αντίποδα ο «Δικέφαλος» κατεβαίνει στο Αγρίνιο με… κεκτημένη ταχύτητα ύστερα από το 6-1 με την Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα στοχεύοντας το τρίποντο που θα τον φέρει στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό.

Με Βασιλείου κόντρα σε ΠΑΟΚ

Ο Μάχης Χάβος δούλεψε με τους παίκτες αρχικά με προθέρμανση με μπάλα (5Χ2), και με ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες, που αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα των «καναρινιών». Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Βασιλείου. Το πρωί της Δευτέρας (ώρα 9.00) θα γίνει ενεργητική προπόνηση. Στην αποστολή για το εντός έδρας ματς με τον «Δικέφαλο» συμπεριλήφθηκαν οι: Μύγας, Κάπελ, Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρμπος, Κούσας, Κουτρομάνος, Φωτάκης, Άλβες, Θεοδωρίδης, Καλογέρης, Μαρτίνες, Γοδόι, Μορένο, Στεφανάκος, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κέβιν, Ράφαελ, Βασιλείου και Μπεχαράνο.

Με Περέιρα και χωρίς τρεις στο Αγρίνιο

Με προπόνηση στην Τούμπα το πρωί την Κυριακή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Οι παίκτες του «Δικέφαλου» μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με τρέξιμο και ασκήσεις 5-2 έπαιξαν διπλό και δούλεψαν τόσο στην εκμετάλλευση όσο και στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Ο Στέλιος Πόζογλου ταλαιπωρείται από ίωση και κλινήρης με φαρμακευτική αγωγή, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Γιώργος Τζαβέλλας θεραπεία. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή για το Αγρίνιο. Στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Γλύκος, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Μακ, Μαντούρο, Κάτσε, Μάρτενς, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Τζιόλης, Τζανδάρης και Βίτορ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected