Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ερασιτεχνών Ημαθίας – Σέντρα στη δεύτερη αγωνιστική (pre game)

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0kypello_elladas1

Αγωνιστική δράση σε έξι γήπεδα της ΕΠΣ Ημαθίας αύριο Τετάρτη (24/9) και το Imathia Sports News σας παρουσιάζει το καθιερωμένο pre game των αναμετρήσεων. Η κληρωτίδα για ακόμη μία φορά είχε…κέφια, βγάζοντας τρία παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής αλλά και ένα τοπικό ντέρμπι της περιοχής του Ρουμλουκιού, που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ας δούμε το ρεπορτάζ των 12 ομάδων ενόψει των αυριανών αναμετρήσεων :

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΓΑΣ ΚοπανούΤον ιδιαίτερα ενισχυμένο φέτος ΓΑΣ Κοπανού υποδέχεται στην Αγία Βαρβάρα ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας, ώστε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, σε ένα ζευγάρι που τις χωρίζει μία κατηγορία. Ο Σάββας Αβετίδης, που γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, δεν μπορεί να υπολογίζει τους Κώστα Χριστιά και Χρήστο Χολέβα που είναι τραυματίες, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Αντώνης Τσανασίδης και Βαλάντης Σαμψωνίδης που αποθεραπεύτηκαν. Από την άλλη πλευρά, ο Σπύρος Μπαλταζίδης θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Θοδωρή Δημούλτση ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εργασία του.


ΑΕ Καψόχωρας – ΑΕ Χαρίεσσας : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στην Καψόχωρα, στη ρεβάνς ουσιαστικά της περσινής συνάντησης των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του θεσμού. Οι “κιτρινόμαυροι” του Χρήστου Τερζίδη τότε, μετέπειτα Κυπελλούχοι Ημαθίας στον συναρπαστικό τελικό του Δημοτικού Γηπέδου Βέροιας κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, προκρίθηκαν στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, σε μία αναμέτρηση που είχε διεξαχθεί στο γήπεδο της Χαρίεσσας. Ωστόσο το αυριανό ματς έχει τελείως διαφορετική σημασία για τους δύο αντιπάλους, ειδικά από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς αλλά και για το γεγονός πως αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Μπάμπης Πιπιλιάρης αντιμετωπίζει την απουσία του Γιώργου Μουσκεφτάρα που αποβλήθηκε το Σάββατο κόντρα στον Ατρόμητο Διαβατού, ενώ και ο Δημήτρης Χαλκιάς θα παρατάξει την ομάδα του μία σημαντική απουσία, αυτή του Βαλάντη Τοπαλίδη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.


Άρης Παλαιοχωρίου – Μακεδονικός Πλατάνου : Ντέρμπι με τα…όλα του στο Παλαιοχώρι αύριο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και από τον ίδιο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής. Αμφότερες προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή και ο αυριανός αγώνας φαντάζει ως μια ευκαιρία…εξιλέωσης αλλά και ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Δημήτρης Πρίντζιος και Γιάννης Βασιλειάδης δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών, ενώ αυτοί που θα απουσιάσουν λόγω εργασίας, θα γίνουν γνωστοί λίγο πριν την αναμέτρηση.


ΑΣ Ειρηνούπολης – Εθνικός Κλειδιού : Ακόμη ένα παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής και μάλιστα με ιδιαίτερη σημασία για αμφότερες, καθώς οι μεν νεοφώτιστοι προέρχονται από την ήττα στον ΔΑΚ Αλεξάνδρειας κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, οι δε “κυανόλευκοι” από το εξαιρετικό ξεκίνημα και το “δύο στα δύο” στο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Τυριακίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Γιάννη Βαλδήρ, Στέφανο Κορυτσαίο, τον τιμωρημένο Σωκράτη Λαμπριανίδη και τον Παναγιώτη Καλφούντζο που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μάριο Χαϊκάλη λόγω εργασίας, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Κώστα Φιρινίδη, για τον ίδιο λόγο.


Ατρόμητος Διαβατού – ΑΟ Μαρίνας : Δύσκολη αποστολή για τον νεοφώτιστο στην Α2 Ερασιτεχνική ΑΟ Μαρίνας, ο οποίος μεταβαίνει στο Διαβατό για να τεθεί αντιμέτωπος με τον τοπικό Ατρόμητο. Οι “κυανόλευκοι” μάλιστα προέρχονται από το πολύ σημαντικό “διπλό” στην Καψόχωρα, ενώ αντίθετα η ομάδα του Βασίλη Μισαηλίδη δεν πραγματοποίησε το ντεμπούτο που περίμενε κόντρα στη Νέα Γενεά Νικομήδειας, ηττώμενοι εντός έδρας με 2-3. Οι προπονητές των γηπεδούχων Κώστας Παγγούρας και Μάκης Σπανός δεν θα έχουν στη διάθεση τους τους Γιώργο Συμεωνίδη (κόκκινη κάρτα στην Καψόχωρα) και Γιώργο Κωστογλίδη (τραυματίας), ενώ επιστρέφει ο Αντώνης Καρατάσιος που εξέτισε την ποινή του το Σάββατο. Χωρίς προβλήματα οι φιλοξενούμενοι, που ποντάρουν στην έλλειψη άγχους στο αυριανό παιχνίδι ώστε να κάνουν την έκπληξη και να προκριθούν στην επόμενη φάση.


Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΦΑΣ Νάουσα : Το πιο σπουδαίο παιχνίδι που ανέδειξε η κληρωτίδα. Οι δύο αντίπαλοι αναμετρήθηκαν και το Σάββατο στο ΔΑΚ Νάουσας, σε μία αναμέτρηση που το βίντεο του Imathia Sports News πήρε…φωτιά, καθώς αποτέλεσε κατά πολλούς το πιο θεαματικό και δραματικό ταυτόχρονα παιχνίδι των τελευταίων ετών στην Α1 Ερασιτεχνική. Η αυριανή αναμέτρηση ωστόσο έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, δεδομένου του γεγονότος πως πρόκειται για νοκ άουτ αγώνα αλλά και για το ότι διεξάγεται στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων.

298969_292256067453307_1374829657_n

To pre game του αγώνα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον”, στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και καιρού επιτρέποντος, ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν αύριο και να αποθεώσει, εκτός των δύο ομάδων και τον Ηρακλή Ελευθεριάδη, ο οποίος θα βραβευτεί από το Imathia Sports News ως ο MVP της 1ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής. Στο ρεπορτάζ της αναμέτρησης, ο Γιώργος Ντάμτσιος δεν μπορεί να υπολογίζει τους Κώστα Ακρίβο και Βασίλη Παπαδόπουλο που δέχτηκαν την κόκκινη κάρτα στη Νάουσα αλλά και τους Σίμο Καραούσογλου, Γιάννη Παπαμιχαήλ, Ηρακλή Ελευθεριάδη (τραυματίες), Ανδρέα Σαράτσι (επαγγελματικοί λόγοι) ενώ τελευταία στιγμή θα φανεί αν ο Δημήτρης Σούρλας θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Σγούρδας θα δει αύριο αν θα μπορεί να έχει στη διάθεση του τον Βαγγέλη Αβραμόπουλο, ο οποίος υπηρετεί στον Στρατό ενώ άπαντες στο “κυανόλευκο” στρατόπεδο θα αγωνιστούν αύριο με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού αλλά και την επιστροφή στις επιτυχίες.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 2ης αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.00 :

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΟ Μαρίνας

Άρης Παλαιοχωρίου – Μακεδονικός Πλατάνου

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΓΑΣ Κοπανού

ΑΣ Ειρηνούπολης – Εθνικός Κλειδιού

ΑΕ Καψόχωρας – ΑΕ Χαρίεσσας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΦΑΣ Νάουσα

Χωρίς αγώνα προκρίνονται οι Ακαδημία Βέροιας, ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, Άτλας Ζερβοχωρίου, Απόλλων Αγίου Γεωργίου, Αχιλλέας Νάουσας, Φίλιππος Μέσης, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Εθνικός Ράχης, Κεραυνός Επισκοπής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected