Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Διευκρινιστική ανακοίνωση

DSCN1831Ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται για το συμβάν με τον τραυματισμό του Δημήτρη Τρούπκου στην Επισκοπή, εξέδωσε πριν λίγο η διοίκηση του Κεραυνού. Αναλυτικά :

“Επειδή από την Κυριακή του αγώνα μέχρι και σήμερα έχουν λεχθεί, ακουστεί και γραφτεί διάφορα για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Απόλλων Αγίου Γεωργίου Δημήτρη Τρούπκου και για το γεγονός πως διάφοροι παρείσακτοι μιλούν και γράφουν χωρίς να έχουν λόγο θίγοντας την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, η διοίκηση του Κεραυνού αποφασίσαμε το εξής :

Όποιος αναφερθεί απαξιωτικά στο μέλλον τόσο για τον σύλλογο όσο και τους ποδοσφαιριστές του Κεραυνού Επισκοπής, θα λάβει τις κατάλληλες απαντήσεις ενώ αν χρειαστεί εμείς ως διοίκηση θα κινηθούμε νομικά διαφυλάσσοντας το συμφέρον της ομάδας.

Κύριοι, ο τραυματισμός του Δημήτρη Τρούπκου ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Η ομάδα μας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι μοναδικός στόχος είναι το ευ αγωνίζεσθαι και δεν έχει δώσει ποτέ το παραδείγματα για το αντίθετο. Θα θέλαμε για μία ακόμη φορά να ευχηθούμε στον άτυχο ποδοσφαιριστή, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα ενώ στην ομάδα του Απόλλων, αυτός να είναι ο τελευταίος τραυματισμός.

Εκ της διοικήσεως

ΑΟ Κεραυνός Επισκοπής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected