Κύπελλο Ελλάδος

Πανθρακικός – ΑΕΚ (0-0) Ο “δικέφαλος” επιστρέφει με σταθερά βήματα!

b324dba5beb0d7ad6ef4003cef7caae5_LΎστερα από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, Πανθρακικός και ΑΕΚ έμειναν στο ισόπαλο 0-0 διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες τους για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στα μεγάλα παιχνίδια, μπορεί να χαρακτηριστεί και μέτρια. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα φιλοξενήθηκε από τον Πανθρακικό στο «ΔΑΚ Κομοτηνής» για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων αποσπώντας την ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Έτσι, οι δύο ομάδες διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το γήπεδό της και στα επόμενα δύο παιχνίδια με Ηρακλή Ψαχνών και Ατρόμητο να πάρει τη νίκη, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για την ομάδα της Θράκης.

Καλύτερη στο πρώτο η Ένωση

Στο πρώτο μέρος ο «δικέφαλος» πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε την κατοχή με το μέρος της. Οι ευκαιρίες, ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες και η σημαντικότερη ήταν για τους «κιτρινόμαυρους» όταν στη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Πλατέλλας με κεφαλιά – ψαράκι είδε τον Αθανασιάδη να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Μέτρια εικόνα στην επανάληψη

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος, έγινε ένα κάκιστο παιχνίδι χωρίς ρυθμό. Ο Πανθρακικός έδειχνε να έχει τον έλεγχο, χωρίς όμως να δείξει ικανός να δημιουργήσει απειλητικές φάσεις προς την εστία της Ένωσης.

Έτσι, το ισόπαλο 0-0 δεν άλλαξε σε κανένα σημείο με τις δύο ομάδες να μένουν ικανοποιημένες από το βαθμό της ισοπαλίας καθώς δεν πίεσαν ιδιαίτερα για να φτάσουν στο γκολ της νίκης, μειώνοντας το ρίσκο.

Πανθρακικός : Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Σερφά, Εμπόου, Λαδάκης, Μεχία (82’ Πέρεθ), Μπαϊκαρά, Τζάνης (57’ Κάσες), Αράμπα (57’ Ίγκορ), Ντιγκινί.
ΑΕΚ : Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου (91’ Ρόβας), Πλατέλλας (85’ Ντούνης), Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Αραβίδης (72’ Ντακόλ)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected