Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πλατανιάς – Εθνικός Σερρών (3-1) Πάλεψε η ομάδα του Κουκόλη

0c70fcc1166de2ccffe043dd4fde4bbf_LΣημαντικό βήμα για την πρόκριση, στην επόμενη φάση του κυπέλλου πέτυχε ο Πλατανιάς καθώς επικράτησε με 3-1 του Εθνικού Σερρών.

Μέτριο το πρώτο ημίχρονο.  Και οι δύο ομάδες, παρουσιάστηκαν νωθρές και χωρίς  μεγάλη διάθεση για να παίξουν ποδόσφαιρο με αξιώσεις.

Στην πρώτη σημαντική φάση ο Πλατανιάς πέτυχε και γκολ. Ήταν το 28’ όταν ο Μιλούνοβιτς  δέχθηκε την μπάλα και με σουτ έκανε το  1-0. Μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει η Σερραϊκή ομάδα, στο  40. Ο Πάλας σε πλεονεκτική θέση, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ .

Το δεύτερο ημίχρονο ιδιαίτερα δυναμικά για τις δύο ομάδες.

Στο 47 ο Φιγκέιρα από το ύψος της περιοχής σούταρε η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Γούπου. Στο 51΄ ο Πάλας δέχθηκε την μπάλα από το Παναγιωτίδη και με άψογο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 67’ ο Πλατανιάς πήρε ξανά το προβάδισμα στο  σκορ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Ο Ναζλίδης ανέλαβε να το εκτελέσει  και  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γούπου.

Στην εκπνοή του αγώνα, ο Ναζλίδης τροφοδότησε τον Ζαραδούκα και με πλασέ έκανε το 3-1 που έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα

Πλατανιάς (Γ. Χριστόπουλος): Κοκαλλάς, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Τέτε, Σέχου, Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς, Φιγκέιρα, Ναζλίδης

Εθνικός Σερρών (Μ. Κατσαβάκης): Γούπος, Δέντσας, Κουκόλης, Μαρίνου, Μερεσιώτης, Νικολίτσας, Πάλας, Παναγιωτίδης, Κωφοκότσιος, Τσουβαλντζίδης, Κωνσταντινίδης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected