Κύπελλο Ελλάδος

SKODA Ξάνθη – Νίκη Βόλου (1-0) Το γκολ στο 81′ για την ομάδα του Βασιλακάκη

7962536fd72956c4df2d7448bd571da5_LΈνα γκολ του Αντώνη Ράνου στο 81′ αποδείχτηκε αρκετό για τη Skoda Ξάνθη ούτως ώστε να κάμψει την αντίσταση της Νίκης Βόλου και να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδος

Η είδηση της ημέρας στη θρακιώτικη πόλη είναι η ανακοίνωση του Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Ξάνθης, αλλά με τον Νίκο Νεντίδη στον πάγκο, οι «ακρίτες» νίκησαν δύσκολα 1-0 τη Νίκη Βόλου και μπήκαν με το δεξί στη μάχη των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Αντώνης Ράνος στο 81′ μετά από συρτή σέντρα του Μανώλη Μπέρτου. Στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη είχε την απόλυτη υπεροχή και δύο δοκάρια. Αρχικά στο 18′ ο Ράνος σούταρε και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Σολτάνι σημάδεψε ξανά το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και βρήκαν τη λύση εννιά λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα. Οι Βολιώτες δεν το έβαλαν κάτω όμως και στο 89′ θα μπορούσαν να είχαν φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά το πλασέ του Γιαννιτσάνη απέκρουσε σωτήρια ο Ζαρόπουλος.

Κάπως έτσι η Ξάνθη μπήκε ιδανικά στον θεσμό και πλέον πήρε κεφάλι στον τρίτο όμιλο, καθώς στο άλλο παιχνίδι Ζάκυνθος και ΟΦΗ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

Skoda Ξάνθη : Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Λισγάρας, Ομπόντο (69′ Καπετάνος), Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (46′ Κλέιτον), Ρούντι (54′ Λουσέρο), Σολτάνι, Ράνος.

Νίκη Βόλου : Ταΐρης, Αργυρίου, Τσουκάνη, Ίβενς (87′ Γιαννιτσάνης), Αργύρης, Καρασαλίδης, Λάουξ, Κοτσαρίδης, Νικλητσιώτης (73′ Σταμπολζίεφ), Ροτζέριο, Τζιώρας (64′ Σκούρτης).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected