Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιοχωρίου – Μακεδονικός Πλατάνου 0-2

Συνεχίζει…ακάθεκτος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ο Μακεδονικός Πλατάνου και μετά την περίοδο 2012-2013, συνεχίζει και φέτος δυναμικά στον θεσμό παίρνοντας την πρόκριση στην τρίτη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Γιάννη Βασιλειάδη, παρά τις πολλές απουσίες λόγω (κυρίως) επαγγελματικών υποχρεώσεων, επικράτησε με 2-0 στο Παλαιοχώρι κόντρα στον τοπικό Άρη χάρη σε δύο τέρματα που σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος.

Οι “πράσινοι” αντέδρασαν σωστά μετά την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στην Ακαδημία Βέροιας και όντας σοβαροί στο πρώτο 45λεπτο, πήραν σημαντικό προβάδισμα που κράτησαν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Το σκορ άνοιξε ο Τσιτσιλαράς στο 27′ και παρά τις προσπάθειες των επίσης ελλειπέστατων “κιτρινόμαυρων”, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα πριν την ανάπαυλα, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση. Σκόρερ ο “συνήθης ύποπτος” Άγγελος Καραντουλαμάς, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει φέτος σημαντικά στην επίθεση της ομάδας.

Το δεύτερο μέρος αποτέλεσε μία τυπική διαδικασία, χωρίς τις πολλές συγκινήσεις με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοση τους, χωρίς όμως να νικήσουν τον Τέλη Πανταζόπουλο. Το τελικό σφύριγμα του ρέφερι κ. Μπουκουβάλα βρήκε τους “πράσινους” να πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, ανανεώνοντας ωστόσο το ραντεβού με την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, την οποία θα συναντήσουν δύο φορές φέτος στο πρωτάθλημα.

Βοηθοί του κ. Μπουκουβάλα, οι κ.κ. Διαμαντόπουλος και Μοσχόπουλος Χ.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου : Κιτσόπουλος, Μπεκτάς, Νατσικόπουλος, Κίτσας Ε. (46′ Βλάχος), Παντόπουλος, Κιριμκιρίδης, Σιτσάμης, Πέτρου, Ανβάρ, Κιριλάνης (46′ Λιόλιος)

Μακεδονικός Πλατάνου : Πανταζόπουλος, Καραντουλαμάς, Αθανασιάδης, Σωτηρίου Α., Γαλατσίδας, Βασιλειάδης (20 λ.τ. Δρομπουλιανίδης), Τσουλάκης, Σωτηρίου Μ., Ιτούδης, Τσιτσιλαράς Ε. (53′ Γιαννουχαηλίδης), Γκαλτσίδης (79′ Καλτσίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected