Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Παναιτωλικός – ΑΟ Χανιά (0-1) Την έκπληξη η ομάδα των Παπατζίκου, Σούκια!

c97ef04e4dacc91a52141af06dbdf760_LΤην έκπληξη έκαναν τα Χανιά στον 8ο όμιλο, καθώς επικράτησαν 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και άλλαξαν τις ισορροπίες.

Οι Χανιώτες ήταν σαφώς καλύτεροι σε όλο το ματς, ενώ οι αλλαγές που έκανε ο Χάβος στην ενδεκάδα των Αγρινιωτών δεν του βγήκαν, με την ομάδα να παρουσιάζεται νωθρή και ασύνδετη. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε με εξαιρετικό σουτ ο Πάγκαλος στο 51’.

Με νέα πρόσωπα παρέταξε τον Παναιτωλικό ο Μάκης Χάβος, θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους βασικούς, ενώ ο Σούλης Παπαδόπουλος παρέταξε πλήρη τον ΑΟ Χανιά στο Αγρίνιο. Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό με ελάχιστες επιθετικές ενέργειες. Στο 9’ μια κεφαλιά του Ετζενγκέλε δεν ανησύχησε τον Ρίζο, ενώ κάποιες ενέργειες των Πάγκαλου, Καραγιάννη και Κρητικού δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Χανιώτες μπήκαν πιο δυνατά και στο 51’ ο Πάγκαλος με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε  τον Στεφανάκο και έγραψε το 0-1. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλο συνέχισαν να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ, ενώ ο Παναιτωλικός δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Ρίζου. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους Χανιώτες να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη που ανατρέπει τις ισορροπίες στον 8ο όμιλο, καθώς πλέον συγκατοικούν στην πρώτη θέση με τον Παναθηναϊκό.

Παναιτωλικός : Στεφανάκος, Κόρμπος (73’ Βασιλείου), Μπεχαράνο, Άλβες (58’ Μορένο), Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Μήλιος (58’ Φωτάκης), Μαρτίνες, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος

ΑΟ Χανιά : Ρίζος, Γκούμας, Παγώνης, Καραγιάννης (85’ Εσονό), Καραλής (61’ Καμινιώτης), Κρητικός (88’ Γουέλκαμ), Κοντεών, Σιλιγαρδάκης, Πάγκαλος, Μανωλάς, Γκότοβος

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected