Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα (1-0) Ξεκίνημα με το δεξί στην πρεμιέρα Ηλιάδη

a4598422b7b6b8df49817f9018c0c68f_LΤη ρεβάνς για την ήττα του πριν από λίγες ημέρες από την Κέρκυρα πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα που για το θεσμό του Κυπέλλου επιβλήθηκε 1-0 των «Φαιάκων».

Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στους «Ζωσιμάδες» όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε την Κέρκυρα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του θεσμού, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη σπουδαία νίκη με 1-0. Έτσι, έκαναν το πρώτο βήμα για να φτάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού. Ταυτόχρονα, πήραν και την… άτυπη ρεβάνς για την ήττα από τους «Φαίακες» με 2-0 πριν από λίγες ημέρες για το πρωτάθλημα.

Δυνατό ξεκίνημα και νίκη

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ήθελε από νωρίς να μπει μπροστά στο σκορ για να βάλει τις βάσεις για το τρίποντο. Κάτι που έγινε κιόλας με τον Ακόστα στο 13’ του αγώνα ο οποίος με κεφαλιά ψαράκι ύστερα από εκπληκτική ενέργεια του Τσάβες άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα, έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι για τις δύο ομάδες και υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Σπουδαιότερη, αυτή του 50ου λεπτού, όταν ο Μανιάς με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτζαβασίλη, καθώς η προσπάθειά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μιχαήλ σε μοναδικό τετ α τετ αστόχησε, χωρίς βέβαια, αυτό να στοιχίσει στην ομάδα του.

ΠΑΣ Γιάννινα : Σωτηρίου, Ντάσιος, Ακόστα, Μιχαήλ, Χαρίσης, Κρητικός (84′ Ηλιάδης), Μανιάς, Τσουκαλάς (77′ Γιάκος), Μπέριος, Τσάβες (75′ Αυγενικού), Ναδάλες
Κέρκυρα : Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Μαραγκός, Βενέτης (59′ Ζορμπάς), Καϊκούτ, Ρόχας (46′ Χαβίτο), Σάντσεζ, Ομπράντοβιτς (46′ Μαρκόφσκι), Ντιμιτρόφσκι, Κανακούδης, Κρητικός.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected