Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΑΕ Καραϊσκάκης – Πλησιάζει ο Σιμονιάν

AE Karaiskaki team_610x400

Μία σημαντική μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η διοίκηση της ΑΕ Καραϊσκάκης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αθλητικής ιστοσελίδας της Άρτας οι “μελανόλευκοι” έχουν κάνει ήδη τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Αρμένιο Μιχαΐλ Σιμονιάν.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε την φανέλα του Φωκικού στην Football League, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 18 αγώνες πρωταθλήματος και σ’ έναν Κυπέλλου, σ’ αυτόν με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης (φωτο σε μονομαχία με τον Μήτρογλου). Ο δεξιοπόδαρος Σιμονιάν γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Ιουλίου 1987, αλλά στη συνέχεια έπαιξε σε αρκετές ομάδες της Αρμενίας, πριν έρθει στην Ελλάδα και την ομάδα της Άμφισσας.

Ο Σιμονιάν έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Αρμενίας (Κ21, Κ19 και Κ17), ενώ έχει συμμετάσχει σε δύο αγώνες προκριματικών Champions League με την Γιουλίσιζ (Ιούλιο 2012) και σε άλλους δύο προκριματικών Europa League με την Γκάντζασαρ (Ιούλιο 2009). Ακόμη μεταξύ των άλλων έχει παίξει στην πρώτη κατηγορία της χώρας του με τις Πιούνικ, Αραράτ και Άλασκερτ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected