Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

ΠΑΣ Γιάννινα Κ17 – Βέροια Κ17 1-0 (vid)

u_17_pas_veroia_2014_5Τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα το μεσημέρι (13.00) στο ΠΕΑΚΙ Ιωαννίνων η Κ17 της Βέροιας. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην Ήπειρο, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κατακτά τη νίκη χάρη σε γκολ του Δρόσου στο 61′. Δείτε το γκολ σε βίντεο :

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν υποτονικός, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε παιχνίδι κέντρου κυρίως, χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά στα δύο καρέ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σωστή ανασταλτική λειτουργία και στη μοναδική φάση που απείλησαν οι “κυανόλευκοι” (30′) ο Σουροβίκης έκανε σωστή έξοδο και πρόλαβε τον επερχόμενο Ζιώγα.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ρίσκαραν περισσότερο για τη νίκη, με τη “Βασίλισσα” να είναι μεν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις, χωρίς ωστόσο τη μεγάλη φάση απέναντι στον Παπαϊωάννου. Μετά το τέρμα του Δρόσου, ο ΠΑΣ πρόσεξε περισσότερο τα μετόπισθεν και βγήκε αυτός στις αντεπιθέσεις, έχοντας μία-δύο καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα Κ17 : Παπαϊωάννου, Γιώτης Ορ. (46′ Δρόσος, 83′ λ.τρ. Μπαμπούλιας), Κιτσάκης, Γεωργούλας, Ντίνης, Μούτσιος, Ψαρράς Ν., Μασούρας, Μαλισσόβας (42′ Ψαρράς Ι.), Ζιώγας (84′ Τριάντος), Μαλάμος (90′ Κωσταμένας),

Βέροια Κ17 : Σουροβίκης, Δημητριάδης Κ., Νικόπουλος, Τσουλαχάι (81′ Παππάς), Χρυσόπουλος, Μάντης, Δώρης (57′ Σαμιώτης), Κουτρούλιας, Στογιάννης (69′ Καραγιάννης), Χατζηπαρασίδης, Τσούχας (65′ Σαρκάτσης),

*στοιχεία και video από super-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected