Κατηγορίες
Super League 1

Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης (0-1) Συνεχίζει το σερί ο “Ευρωπαίος” (vid)

Η θετική παράδοση των Αρκάδων στα Χανιά συνεχίστηκε, καθώς έφυγαν με τους τρεις βαθμούς, χάρη σε γκολ του Μπαράλες στο 87’. Ο Πλατανιάς είχε πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Κοσίτσκι ήταν παρών κάθε φορά που χρειάστηκε, έχοντας μεγάλη συμβολή στη νίκη της ομάδας του.

Πιεστικός Πλατανιάς

Με λίγες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος παρατάχθηκαν Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης στα Περιβόλια. Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και έφταναν πιο οργανωμένα στα καρέ του Κοσίτσκι. Στο 20’ ο Ιτούα με σουτ είδε τον τερματοφύλακα του Αστέρα να αποκρούσει εντυπωσιακά. Καλές επεμβάσεις είχε και στο 37’ όταν έδιωξε σουτ του Τόρες και στη συνέχεια η προσπάθεια του Τσουράκη δεν είχε τύχη. Στις καθυστερήσεις ο Μάσα έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει όταν βρέθηκε απέναντι από τον Ολιμπά, όμως πλάσαρε πάνω από την εστία.

1149853

Καλύτερος ο Αστέρας και γκολ ο Μπαράλες

Στο δεύτερο μέρος, οι Αρκάδες ανέβασαν στροφές και πίεσαν με τον Πάρα να έχει ένα καλό σουτ στο 48’ και στο 53’ ο Μάσα και πάλι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Ολιμπά απέκρουσε με τα πόδια. Στη συνέχεια ο Πλατανιάς προσπάθησε να πρεσάρει, αλλά δεν έχασε κάποια σημαντική ευκαιρία, ενώ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.  Στο 87’ ο Μπαράλες με ωραίο πλασέ σε αντεπίθεση των Αρκάδων μετά από κλέψιμο του Πάρα, έστειλε την μπάλα τα δίχτυα για το 0-1.

Κορυφαίος του αγώνα

Αν και δεν σκόραρε, καλύτερος παίκτης του Αστέρα και του αγώνα τελικά ήταν ο Φακούντο Πάρα. Πίεσε, έτρεξε, προσπάθησε να σκοράρει, αλλά τελικά έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Μπαράλες.

1149846

Tο γκολ του αγώνα εδώ

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολίμπα, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Νέπλιακ, Μαχαμάτ, Τετέ (90’ Φιγκέιρα), Μενδρινός, Τσουράκης, Τζιλβάν (68’ Μιλούνοβιτς), Τόρες (78’ Ναζλίδης)

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Μουνάφο, Τιε Μπι (71’ Κουρμπέλης), Ουσέρο (65’ Γιαννιώτας), Μάσα, Ρόλε (83’ Μπαράλες), Πάρα

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected