Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Εθνικός Κλειδιού 3-0

DSC00683

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ΑΕ Χαρίεσσας και μάλιστα με εμφατικό τρόπο κόντρα στον Εθνικό Κλειδιού, που μετρούσε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά επικράτησε με 3-0 σε μια μέρα που όλοι οι ποδοσφαιριστές των “κιτρινόμαυρων” έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Απεναντίας, οι “κυανόλευκοι” ήταν αγνώριστοι, δεν είχαν την συνοχή όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και έφυγαν ηττημένοι από τη Χαρίεσσα.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος με ωραία κίνηση και λόμπα στον Μυλωνά έκανε το 1-0. Και ενώ θα περίμενε κανείς την αντίδραση των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν και πάλι, με τον Τοπαλίδη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

DSC00685

Το 1-0 ωστόσο παρέμεινε στην ανάπαυλα, με τις δύο ομάδες να βγαίνουν στην επανάληψη με στόχο οι μεν να διατηρήσουν το προβάδισμα και οι δε να επιδιώξουν την ισοφάριση. Τελικά, οι “κιτρινόμαυροι” ήταν αυτοί που έφτασαν στο γκολ και συγκεκριμένα στο 66′, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Παύλο Τσάλμα.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 82′ ο Βαλάντης Τοπαλίδης και ενώ λίγα λεπτά πριν ο Εθνικός είχε απειλήσει με εκτέλεση φάουλ του Κιρκιλιανίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Μπουκουβάλα και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας  : Λιακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Λέσκας, Σταυρίδης, Τσίπης, Μπατανάρας, Κατσουγιαννόπουλος, Κανδυλίδης, Τσάλμας, Κατσιγιαννόπουλος, Τοπαλίδης.

Εθνικός Κλεδιού : Μυλωνάς, Δημητριάδης (68′ Συρόπουλος), Παρασχόπουλος, Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Κακατάτσιος, Πετικόπουλος (40′ λ.τ. Δούλιας), Πολυζόπουλος, Παπαδόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Νικολόπουλος.

*φωτ. από το ethnikoskleidiou.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected