Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Φίλιππος Μελίκης 0-3

DSC_0155Πρώτο “ροζ φύλλο” αγώνα για τον Φίλιππο Μελίκης, που επικράτησε του συνονόματο του στο Δημοτικό Γήπεδο της Μέσης με 3-0. Η ομάδα του Αντώνη Δακόπουλου ήταν πιο αποτελεσματική, είχε τα ηνία του αγώνα καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του και με δύο τέρματα του Χρήστου Μπρέγκου και ένα του Γιάννη Καραγκιζόπουλου, πήραν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, οι “βυσσινί” προβλημάτισαν και πάλι με την απόδοση τους και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Στυλίδη. Το γκολ μάλιστα των φιλοξενούμενων στο 9′ άλλαξε άρδην τα σχέδια τους και ήταν υποχρεωμένοι από τα πρώτα λεπτά να κυνηγούν το σκορ. Στη φάση αυτή ο Λουμάνι έκανε την ωραία ασίστ στον Γιάννη Καραγκιζόπουλο και αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Θεοδωρίδη.

Μέχρι την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν με αξιώσεις στα καρέ του Στυλίδη, οι “ερυθρόλευκοι” όμως ήταν πάντα απειλητικοί στις αντεπιθέσεις. Το σκορ ωστόσο παρέμεινε στο ρευστό 0-1 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την 15λεπτη ανάπαυλα.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, επιφύλασσε μία δυσάρεστη εξέλιξη για τους “βυσσινί” και ταυτόχρονα ιδανική για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα στο 48′ ο Ανδρίτσος έκανε την πάσα στον Λουμάνι, αυτός ελίχθηκε στη μεγάλη περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος, με τον ρέφερι κ. Καραντώνη να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χρήστος Μπρέγκου, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του συμπαίκτη του πέρσι στον Φίλιππο Μέσης, Γιάννη Θεοδωρίδη.

DSC_0158

Τα εμπόδια πλέον ήταν ανυπέρβλητα για την ομάδα του Γιάννη Γιάννου, καθώς με τα δύο τέρματα εις βάρος, ήταν εκ προοιμίου δύσκολο να ανατραπούν. Παρά τις προσπάθειες, το σκορ παρέμεινε ως έχει μέχρι το 82′ όταν και πάλι ο Μπρέγκου χρίστηκε σκόρερ. Ο μέσος του Φίλιππου Μελίκης δέχτηκε τη σέντρα του Λουμάνι από αριστερά, έκανε το κοντρόλ με το στήθος και με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Λαζάρου.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γιάννου, Γκατζίδης, Ρόκκο, Μυλωνάς, Κατσκαβέλης, Πάτρας Κ., Βοργιατζίδης, Δημοσθένους, Πάτρας Ρ., Σότι.

Φίλιππος Μελίκης : Στυλίδης, Καραγκιζόπουλος, Μουρατίδης, Σίμος, Κακαγιάννης, Νεστορόπουλος, Μπούφι, Μπρέγκου, Τεγούσης (70′ Μπιτόπουλος), Ανδρίτσος (90′ Μαμουτόπουλος), Λουμάνι (82′ Πιτσάβας).

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected