Κατηγορίες
Γενικά

Κοζάνη – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1

14-15-kyp1-koz-kar-diaithtes-arxhgoiΟ «νόμος του ποδοσφαίρου» μίλησε στο παιχνίδι του 1ου Γύρου του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής 2014-15 ανάμεσα στην Κοζάνη και την ΑΕ Καραϊσκάκης που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Η Κοζάνη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχε την καθολική υπεροχή), έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά στο 91′ ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας της Α.Ε. Καραϊσκάκης με «σουτ-φωτοβολίδα» έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν πολλές τελικές προσπάθειες αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Γκορτζή.

Η Α.Ε. Καραϊσκάκης, που ξεκούρασε κάποιους βασικούς παίκτες στο παιχνίδι αυτό, κόντραρε την Κοζάνη στο πρώτο μέρος.

Αντίθετα στο δεύτερο δεν απείλησε επιθετικά, έμεινε στο παιχνίδι χάρη στην απόδοση του τερματοφύλακα Γκορτζή και την αστοχία των παικτών της Κοζάνης και τελικά «έκλεψε» τη νίκη στις καθυστερήσεις μ ένα όμορφο σε εκτέλεση γκολ.

Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις, κυρίως από την πλευρά της Κοζάνης κι ικανοποίησε τους λίγους θεατές που το παρακολούθησαν.

Στο 10′ κόρνερ του Ματούλα, κεφαλιά του Τσικόπουλου πέρασε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Στο 33′ σέντρα-σουτ του Παπανίκου βρήκε το πάνω μέρος του δοκαριού της Κοζάνης.

Στο 36′ ο Γκέγκα «τρύπωσε» ανάμεσα στον Κακάβα και τον τερματοφύλακα Γκορτζή, έκανε ένα αδύναμο σουτ με κατεύθυνση τα δίχτυα αλλά ο Αβραμίδης πρόλαβε κι απέκρουσε πάνω στη γραμμή.

Στο 42′ κεφαλιά του Τσικόπουλου απέκρουσε ο Γκορτζής.

Στο 45′ γυριστό σουτ του Δρόσου πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη ανέβασε στροφές και παίζοντας με τους ταχύτατους ακραίους παίκτες της δημιούργησε πολλές φάσεις χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 47′ σουτ του Γκέγκα από καλή θέση πέρασε μόλις άουτ.

Στο 69′ φάουλ-σέντρα του Ταφαρλή από αριστερά, κεφαλιά του Γκέγκα στο δοκάρι της Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Στο 77′ ωραίο βολέ του Τσικόπουλου απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ ο Γκορτζής.

Στο 80′ γύρισμα του Γκέγκα στον Χαματάϊ που σε καλή θέση έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Α.Ε. Καραϊσκάκης απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.

Στο 85′ φάουλ του Ματούλα με κατεύθυνση τα δίχτυα, ο Μπαλάφας με σωτήρια προβολή έδιωξε σε κόρνερ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα οδηγούνταν σε τριαντάλεπτη παράταση ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας έπιασε ένα δυνατό βολέ από την γωνία της μεγάλης περιοχής που βρήκε την συμβολή των δοκών, την πλάτη του Χατζηγιαννάκη και κατέληξε στα δίχτυα της Κοζάνης για το τελικό 0-1.

Κοζάνη (Προβίδας): Χατζηγιαννάκης, Ντούκα, Ματούλας, Ντεμιράϊ, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Χαματάϊ, Γκέγκα,  Ταφαρλής, Δρόσος (50′ Κυρ. Παπαδόπουλος).

ΑΕ Καραϊσκάκης (Καλτσής): Γκορτζής, Παπανίκου, Βασίλας, Αβραμίδης, Κακάβας, Νταλάκας (70′ Κατσούλας), Καβαλλάρης, Μπαλάφας, Στάντσετιτς (60′ Παγώνης), Ραμπαβίλας, Κυριάκης.

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected