Super League 1

Παναθηναϊκός – Νίκη Βόλου (1-0) Ατζαγκούν και τέλος…

0597490001411916906Ο Ατζαγκούν σκόραρε σε δεύτερο σερί παιχνίδι και έδωσε στον Παναθηναϊκό τη νίκη 1-0 επί της Νίκης Βόλου – Καλοί πριν το ματς με την Εστορίλ οι «πράσινοι», μπορούσαν περισσότερα γκολ

Ένας Παναθηναϊκός με διάθεση, συγκέντρωση και όρεξη, πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και τρίτη σερί μαζί με αυτή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά, η Νίκη, η άλλη ομάδα του Βόλου, αποδείχθηκε πολύ πιο εύκολος αντίπαλος για την ομάδα του Αναστασίου, αφού δεν απείλησε επιθετικά σχεδόν σε όλο το ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν δραστήριος, έβγαλε πολλές φάσεις και θα μπορούσε να έχει πάρει πολύ ευρεία νίκη, αν ήταν καλύτερος στην τελική προσπάθεια ή αν δεν ήταν τόσο καλός ο Ταΐρης που έπαιξε κάτω από τα δοκάρια για την ομάδα της Μαγνησίας.

Οι «πράσινοι» έδειξαν πως σταδιακά βρίσκουν τον καλό τους εαυτό, αφού είχαν τα στοιχεία που έφεραν την περσινή εξαιρετική σεζόν για την ομάδα. Πίεση σε όλη τη διάρκεια του ματς, εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και συνδυασμούς που έφεραν φάσεις στην επίθεση. Ωστόσο, τα… χάλασαν στην τελική προσπάθεια καθώς πάρα πολλές φορές έφτασαν μια… ανάσα από το γκολ, όμως, δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα με εξαίρεση τη φάση του γκολ στο 44′ όταν ο Ατζαγκούν στην τρίτη του απόπειρα να νικήσει τον Ταΐρη τα κατάφερε και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 από το πρώτο ημίχρονο.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έφτασε στους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί με Ατρόμητο, Ολυμπιακό αλλά και τον ΠΑΟΚ που παίζει αργότερα την Κυριακή με τον ΟΦΗ. Η Νίκη Βόλου παραμένει ουραγός χωρίς βαθμό, κάτι που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στις τάξεις της μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Αυτό, ωστόσο, λίγο απασχολεί τον νικητή Παναθηναϊκό, ο οποίος συγκεντρώνεται πλέον στο ματς ζωής ή θανάτου της Πέμπτης, με αντίπαλο την Εστορίλ στην Πορτογαλία. Εκεί,το «τριφύλλι» θέλει μόνο νίκη για να μπει ξανά για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης των «32» του Europa League. Παράλληλα, τους οπαδούς της ομάδας έδειξε να απασχολεί και το γηπεδικό ζήτημα της ομάδας, αφού σε όλη τη διάρκεια του ματς με τη Νίκη φώναξαν πολλά συνθήματα υπέρ της παραμονής της ομάδας στη Λεωφόρο αλλά και εναντίον της Περιφέρειας Αττικής και των όσων αντιτίθεται σε αυτό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Κουτρουμπής, Λαγός (52’ Δώνης), Ζέκα, Ατζαγκούν (80’ Κλωναρίδης), Καρέλης (67’ Πέτριτς), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ντίνας, Μπούρμπος, Πράνιτς.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταΐρης, Ίβενς, Τσουκάνης, Λάουκς, Κυζιρίδης (78’ Κυζιρίδης), Καρασαλίδης, Αργύρης, Κοτσαρίδης (56’ Σταμπολζίεφ), Νικλητσιώτης (78’ Σωτηράκος), Αργυρίου, Τζιώρας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected