K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 1-0

u_20_veroia_pas_2014_3Συνεχίζει τις…υψηλές της πτήσεις η Κ20 της Βέροιας, επικρατώντας σήμερα της αντίστοιχης του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού και παρακολούθησαν 100 περίπου φίλαθλοι, 10-15 των φιλοξενούμενων που ακολούθησαν την αποστολή. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, πίεσε από το πρώτο λεπτό για το γκολ, αυτό όμως ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με σκόρερ τον Μελικιώτη.

Στο πρώτο μέρος, η “Βασίλισσα” βρέθηκε αρκετές φορές με αξιώσεις στα καρέ του ΠΑΣ, έπεσαν όμως σε έναν εξαιρετικό Κολιοφούκα που σταμάτησε όποια προσπάθεια των επιθετικών των γηπεδούχων (τρεις μεγάλες ευκαιρίες ο Μάνος). Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν  με 10 παίκτες στο 45′ όταν ο Κοζάνης δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και δυσκόλευε πλέον αρκετά τις προσπάθειες της ομάδας για ένα θετικό αποτέλεσμα.

u_20_veroia_pas_2014_4

Στο 48′ ο Μελικιώτης έβαλε μπροστά τη “Βασίλισσα”, η οποία με δεδομένο το αριθμητικό πλεονέκτημα απέκτησε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, το σκορ παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα και η Βέροια πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Μαρκούσης, Αναστασιάδης, Νικολαϊδης, Γιαννόπουλος, Λαζόπουλος, Μελικιώτης (61′ Καλλίνης), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Μάνος (75′ Τέας), Κουτρούμπαλος (46′ Δερμιτζάκης), Ντόγος.

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 : Κολιοφούκας, Βαλμάς (68′ Μάντζιος), Φίλιος, Κοζάκης, Αλεξίου, Πανταζής, Βασιλείου, Γιάκος, Τζιάλλας, Αναστασιάδης, Πασχάλης.

*φωτ. από super-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected