Κατηγορίες
Γενικά

Κύπελλο Γ Εθνικής – Η παρουσία των Ημαθιωτών

10644441_636556293124307_3815111891829778814_nΚισσαμικός – Νέα Ιωνία 1–3 (Βασικός ο Λαζαρίδης)

Το εισιτήριο για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου πήρε η Νέα Ιωνία, που επικράτησε 3-1 μέσα στην έδρα του Κισσαμικού.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους και μόλις στο 10’ με ωραίο σουτ του Πετούση άνοιξαν το σκορ. Στην συνέχεια ήταν η σειρά του Νησαριώτη στο 33’ να διπλασιάσει τα τέρματα για τους «κίτρινους».

Στην επανάληψη η Νέα Ιωνία συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 83’ «χτύπησε» ξανά, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Νησαριώτη.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 93’ με σουτ του Πέντσα.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Κομπογεννιτάκης Λ. (47′ Κοκάκης), Κουλακάρης, Σπαθάρας, Κωνσταντόπουλος (55′ Πέντσας), Κομπογεννιτάκης Ζ., Σουμπασάκης, Μπάτζιο, Στεφανίδης, Κιπτίου, Λώττας (73′ Τσικουδάκης)

Νέα Ιωνία (Γιώργος Τσαμόπουλος): Καπουταγλής, Σεμπέκος, Σινάνι, Ρικούνοβ, Αχμέτ, Σπαγής, Πετούσης, Βογατσάς, Σαντριάς (85′ Γκοργκόλης), Γεωργόπουλος (75′ λ. τρ. Δημγκιόκας), Νησαριώτης.

87b211ca500929ad5310549b636f1b46_L

Καβάλα – Απόλλων Αρναίας 1-0 (Για 90′ ο Γεωργίου)

Το γκολ του Κανούλα στο 55’ χάρισε τη νίκη στους «αργοναύτες» που σφράγισαν το εισιτήριο για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής

Το «παρών» στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής θα δώσει η Καβάλα που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Αρναίας την Κυριακή (28/9). Με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι παίκτες του Νεοφώτιστου ελάχιστα απείλησαν την εστία του Αθανασίου. Η υπεροχή των γηπεδούχων λοιπόν καρποφόρησε στο 55’ όταν ο Διαμαντίδης έκανε την σέντρα και ο Κανούλας με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας του Καραβελίδη διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Καβάλα (Γ. Ισπυρλίδης): Αθανασίου, Μπαντάνης, Σταματόπουλος, Μπάτζιος, Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Διαμαντίδης, Βιτλής (63′ Κυγάης), Μπρατσιάνι (75′ Παρμαξίδης), Κανούλας.

Απόλλων Αρναίας (Χρ. Νεοφώτιστος): Καραβελίδης, Μαυριδόγλου, Μανικάλης, Σαλέπης, Τζιώτζιος, Τσιντογιάννης, Μπουλγουρίδης (74′ Ταουσιάνης), Κουκουλέκης (89′ Παπαδόπουλος Γρ), Πιπινίκας (63′ Γεωργούλας), Γεωργίου, Δημογκίκας.

8a8bd242a66b6fc15a1a7daffb9cfce0_LΔόξα Δράμας – Ηρακλής Αμπελοκήπων  0-1 (Για 90′ ο Γελαδάρης)

Το γκολ του Αλεξόπουλου χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους και τους έδωσε την πρόκριση για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής

«Προειδοποιώντας» ήδη από νωρίς ο Ηρακλής Αμπελοκήπων κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη στην έδρα της Δόξας Δράμας και παράλληλα το εισιτήριο για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Μόλις στο 12’ λοιπόν ο Πολίτης εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ. Ωστόσο, ο Ηρακλής κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ όταν στο 37’ ύστερα από σέντρα του Σαράφογλου ο Αλεξόπουλος έκανε το σουτ για το 1-0. Πάντως, αν και ο Ηρακλής τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Βόσδου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 60’, οι γηπεδούχοι δεν ευτύχησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και ηττήθηκαν με 1-0.

Δόξα Δράμας (Μ. Τσοκακτσίδης): Τιγγερίδης, Γελαδάρης, Γεωργιάδης, Χαριτωνίδης (46’ Σιάμπος), Περσίδης (64’ Παπαβασιλείου), Πετρόπουλος, Τουνγκελίδης, Σμίλιανιτς, Στόϊκος, Κυριακίδης, Αθανασιάδης.

Ηρακλής Αμπελοκήπων (Απ. Κομπόλιας): Ζιάκκας, Βόσδου, Γιώγος, Κοτέντσης, Αλεξανδρίδης, Γιαξής, Πολίτης (86’ Σαπιασβίλι), Αλεξόπουλος (46΄Μαυρίδης), Χαψάς (56΄Λιόντας), Τσομπάνογλου, Σαράφογλου.

52801b51a6b14a7fcb13b209b9a4d24c_LΕθνικός Αγιονερίου – Καμπανιακός 0-3

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερο πρόβλημα η ομάδα του Υφαντίδη έφυγε νικήτρια από το Αγιονέρι παίρνοντας και την πρόκριση για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής

Ένα άνετο απόγευμα πέρασε στην έδρα του Εθνικού Νέου Αγιονερίου ο Καμπανιακός για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη τους επί του Άρη για το πρωτάθλημα κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου, με τον Βάσσο μόλις στο 10’ να ανοίγει το σκορ και τον… δρόμο για τη νίκη. Η ομάδα του Υφαντίδη ευτύχησαν νωρίς να πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων καθώς στο 26’ ο Υψηλός με δυνατό σουτ νίκησε ξανά τον Μήνου, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κουντουράς στις καθυστερήσεις.

Εθνικός Αγιονερίου (Β. Τραϊανόπουλος): Μήνου, Ευθυμιάδης, Πολυζωΐδης, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καζάνας, Μπακαρόπουλος, Δημητρακόπουλος, Χατζηστεφάνου, Παπαδόπουλος (66’ Μποζούρας), Φεντάκης (85’ Κωστικίδης).

Καμπανιακός (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Χαριζάνης (85’ Βαρότσης), Πόπτσης, Δουρμούσης, Ραγκαβίνας, Χατζόπουλος, Χατζόπουλος, Βάσσος (66’ Γερόπουλος), Αντωνιάδης, Υψηλός, Τζεβελέκης (70’ Κουντουράς), Αποστολίδης.

a8a32d6b0ddeb5add0c7e5a15312fd4c_LΘύελλα Φιλώτα – Άρης 1-2 (Για 64′ ο Μισαηλίδης)

Οι «κίτρινοι» με το γκολ του Καπνίδη στο 85’ πήραν την νίκη-πρόκριση στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής

Μπορεί η Θύελλα Φιλώτα να άγχωσε τον Άρη ισοφαρίζοντας το ματς για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής στα τελευταία λεπτά, αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είχαν την απάντηση και κατάφεραν λίγο πριν το φινάλε να πετύχουν το γκολ που τους έδωσε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στην 2η αγωνιστική του θεσμού.

Το σκορ λοιπόν άνοιξε νωρίς για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 18’ κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα οι «κίτρινοι». Συγκεκριμένα, ο Σουνάς εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλή θέση και νίκησε τον Κοντογουλίδη κάνοντας το 1-0 για τους Θεσσαλονικείς. Στη συνέχεια οι παίκτες του Καλαϊτζίδη είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων κυνηγώντας το δεύτερο γκολ, ενώ στον αντίποδα οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 52’ όταν ο Μαρκόπουλος έκανε το σουτ και ο Ψυχογιός σχεδόν πάνω στη γραμμή αποσόβησε την ισοφάριση.

Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 81’ όταν ο Ζηνόβιος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Άρη και με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Όμως ο Άρης βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και στο 85’΄ύστερα από σέντρα του Λιόλιου ο Καπνίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Θύελλα Φιλώτα (Νίκος Παπανώτας) : Κοντογουλίδης, Κιοσκερίδης (80’ Κιοσκερίδης), Μπαμπάρης, Κλάζογλου, Σιμηχανίδης, Στασινόπουλος (41’ Σιδηρόπουλος), Κόλα, Μισαηλίδης (64’ Πασχαλίδης), Ζηνόβιος, Θεοδουλίδης, Μαρκόπουλος.

Άρης : Μπαϊμάκης, Ψυχογιός (80’ Λιόνης), Σαλγκάδο, Λιόλιος, Γκίνο, Γκόλιας, Ρένια, Χιντασέλι, Καπνίδης, Σούντας, Σταυρόπουλος (89’ Ντουγέα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected