Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Άρης – Και Πόι στο ρόστερ!

2dd95a6fcd0421f086c25250eea7b030_LΟ 33χρονος Αργεντινός υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς που ανακοίνωσαν κι επίσημα την απόκτησή του

Ακόμη ένα… όπλο προσέθεσε στη «φαρέτρα» του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης καθώς ο Μάουρο Πόι είναι κι επίσημα παίκτης του Άρη. Η υπόθεση του Αργεντινού είχε αίσιο τέλος, όπως αναμενόταν και την Τρίτη (30/9) ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

Αναλυτικά αναφέρεται: «ο Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάουρο Πόι. Ο 33χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που θα κάνει σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας, βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία και υπέγραψε για δύο χρόνια. Ο Μάουρο Πόι γεννήθηκε στις 02/07/1981 στο Ροζάριο της Αργεντινής (έχει ιταλικό διαβατήριο), έχει ύψος 1,74 και βάρος 75 κιλά. Επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 από την Ροζάριο Σεντράλ. Επόμενοι ποδοσφαιρικοί σταθμοί ήταν η Ράσινγκ ντε Κόρδοβα και η Γοδόι Κρουζ (68 συμμετοχές και 11 γκολ). Το καλοκαίρι του 2007 αποφάσισε να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αποδεχόμενος την πρόταση της Skoda Ξάνθης. Στην ομάδα της Θράκης αγωνίστηκε μέχρι το 2012 (115 συμμετοχές και 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις). Τη σεζόν 2012-2013 μεταγράφηκε στον Λεβαδειακό (29 συμμετοχές), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του Παναιτωλικού».

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Πόι, σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που όλα πήγα καλά και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, τη δυναμική της οποίας την γνωρίζω πολύ καλά από την παρουσία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα, ο Άρης είχε πάντοτε πρωταγωνιστικό ρόλο και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία. Όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει ο Άρης εκεί που του αξίζει να βρίσκεται. Η θέση του ΑΡΗ είναι στην Superleague».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected