Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν 0-1 (vid)

6a6874c2221a8876332753162b5ccf68_LΣημαντικό βήμα πρόκρισης έκανε η Μπάγερν Μονάχου η οποία επιβλήθηκε 1-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία παρά του ότι έμεινε σε ρηχά νερά η απόδοσή της.

Το απόλυτο έκανε η Μπάγερν Μονάχου στα πρώτα της δύο παιχνίδια στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα της Βαυαρίας ύστερα από τη νίκη της με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι, επικράτησε με το ίδιο σκορ στο… παγωμένο «Αρένα Κίμκι» λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων για να φτάσει στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς.

Έτσι, χρειάζεται ουσιαστικά τέσσερις βαθμούς ακόμα στα ισάριθμα παιχνίδια των ομίλων έτσι ώστε να φτάσει και μαθηματικά στην πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης.

Οι Βαυαροί μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Για να ανοίξουν το σκορ όμως, χρειάστηκαν την προσωπική ενέργεια του Γκέτσε για να κερδίσει το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μίλερ ο οποίος ευστόχησε για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα οι Ρώσοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία αυτή  Μανόλεφ που έκανε το σουτ για να στείλει την μπάλα στο δοκάρι. Από εκεί και πέρα, σημαντική ευκαιρία έχασε και ο Μούσα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν και ο Νόιερ απέκρουσε.

Στην επανάληψη, ο έλεγχος διατηρήθηκε στα πόδια της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα  η οποία όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες και δεν απείλησε ουσιαστικά με κάποιο δεύτερο τέρμα.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Ιγκνάσεβιτς, Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Τόσιτς (78’ Εφρέμοφ), Μιλάνοφ, Ερεμένκο, Νάτχο (66’ Ντουμπιά), Μούσα.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ντάντε, Μπενάτια, Μπερνάτ, Λαμ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Γκέτσε (77’ Σατσίρι), Λεβαντόφσκι (90’ Πιζάρο), Ρόμπεν (81’ Ραφίνια), Μίλερ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected