Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Διαιτητές Ημαθίας – Οι ορισμοί του Σαββατοκύριακου (11-12/10)

Με τη Football League να μπαίνει και πάλι στη…ζωή μας αλλά και την επιστροφή στη δράση για όλα τα πρωταθλήματα στην επικράτεια, πλησιάζει και αυτό το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Οκτωβρίου. Η ΚΕΔ της ΕΠΟ προχώρησε στους ορισμούς των διαιτητών, ανάμεσα στους οποίους δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ρέφερι του νομού μας.

Όπως αναφέραμε με χθεσινό ρεπορτάζ, Στέφανος Παρασίου (ως βοηθός) και Δημήτρης Μαλούτας (ως τέταρτος) θα βρεθούν την Κυριακή 12/10 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στην πρεμιέρα του Πιερικού στη Football League κόντρα στον φιλόδοξο Ηρακλή.

IMG_7680

Όσον αφορά τη Γ Εθνική, η ΚΕΔ όρισε τους Μιχάλη Κελεσίδη και Θανάση Παπαδάκη επίσης στην Πιερία ως βοηθούς, στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου ανάμεσα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον Εθνικό Φιλιππιάδας του Μίμη Μπενίσκου.

13-14-12h-koz-kor-diaithtes-arxhgoi2

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Βρέσκας ως διαιτητής και ο Κώστας Γιάντσης ως πρώτος βοηθός θα ταξιδέψουν στην Αγιά, για το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στον Δωτιέα και την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Τέλος, την Κυριακή 12/10 ξεκινά και το πρωτάθλημα της Super League Κ15, με τη Βέροια (που συμμετέχει για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη διοργάνωση) να υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο του Διαβατού την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, σε μία αναμέτρηση που θα διευθύνει ο Χρήστος Παυλίδης, με βοηθούς τους Διονύση Μοσχόπουλο και Αντώνη Νατσιούρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected