Εθνικές Ομάδες

Εθνική Νέων – Πολύ καλή απόδοση με Ελβετία

231554Ισόπαλη 2-2 ήρθε η Εθνική Νέων στον πρώτο εκτός έδρας φιλικό αγώνα με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ελβετίας. 

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 7΄ με πλασέ του Μανώλη Σάλιακα, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα με τον Παλιούκα (18΄) και δημιούργησαν στη συνέχεια σημαντικές φάσεις για γκολ. Η Εθνική ισορρόπησε μετά το 30ό λεπτό, χάνοντας, μάλιστα, σπουδαία ευκαιρία στο 45΄, όταν ο Κουλούρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να βρει στο δεξί δοκάρι του Φέλμαν. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν σαφώς ανώτερο και έφτασε κοντά στο γκολ με τους Κουλούρη (47΄) και Καραχάλιο (48΄), όμως το προβάδισμα πήραν -κόντρα στη ροή του ματς- οι γηπεδούχοι με το χτύπημα πέναλτι του Γκαρσία στο 68΄. Η Εθνική δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε σε 2-2 με εξαιρετική κεφαλιά του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη στο 76΄. 

Ελβετία : Φέλμαν, Νιντερχάουζεν, Ελβέντι, Γκέμπιστορφ, Γκαρσία (72΄ Κούρσνερ), Κλάινερ (72΄ Ζακάρια), Ντομίνγκες (61΄ Χούνζικερ), Σο, Ίτεν, Όμπερλιν, Παλιούκα (61΄ Τράσελ) 

Ελλάδα : Ηλιάδης, Σάλιακας, Οικονόμου, Βατουσιάδης (71΄ Γιαλαμίδης), Τσιμίκας, Καραχάλιος, Τσολακίδης (64΄ Μηλιώτης), Μπαστακός (46΄ Ρούσσος), Αρναούτογλου, Δεληγιαννίδης, Κουλούρης (71΄ Παπαδόπουλος) 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected