Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΠΑΟΚ Κουλούρας 8-1

Δεν δύναται ανάλυσης το σημερινό παιχνίδι στο Γιαννακοχώρι, με τον Αχιλλέα να επικρατεί κατά κράτος του ΠΑΟΚ Κουλούρας και μάλιστα με το ευρύ 8-1. Η ομάδα του Τάσου Μπράτση δεν βρήκε καμία αντίσταση από τους φιλοξενούμενους, που έφτασαν τα 25 γκολ παθητικό στο πρωτάθλημα μετά από πέντε αγωνιστικές.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η καταγγελία του προέδρου του Αχιλλέα κ. Μπογιατζόγλου, ο οποίος εξοργίστηκε με τον ορισμό του κ. Μελτζανίδη από την ΕΠΣ Ημαθίας για τον οποίο, όπως υποστήριζε, είχε ζητήσει εξαίρεση. Υπήρξε μάλιστα η φημολογία πως ο Αχιλλέας δεν θα αγωνιζόταν στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο μετά από διαβουλεύσεις, διεξήχθη κανονικά στην προγραμματισμένη ώρα.

Τρία τέρματα πέτυχε ο Παναγιώτης Καραμεταξάς για τους “κυανόλευκους”, από δύο σκόραραν οι Πέτρος Μπράτσης και Χρήστος Κακούδης και ένα σημείωσε ο Χρήστος Πίτος. Το γκολ της τιμής για τον ΠΑΟΚ Κουλούρας πέτυχε ο Στέλιος Νουρής.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Μπαξεβάνος, Τσιάκος, Σαμαράς, Καραλιόπουλος, Ζιάνης, Σύγγας, Καραμεταξάς, Μπράτσης (46′ Κεφαλούδης), Κακούδης, Σακελλάρης (73′ Μπογιατζόγλου), Πίτος (46′ Στεργίου)

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιφλίδης, Τζιλόπουλος, Ιατρόπουλος, Παπαδόπουλος Ρ., Νεστορόπουλος, Κουκλανιώτης, Τερζής, Ευθυμίου (67′ Πραγιάς), Τσιρίδης (46′ Πετσάκου), Νουρής, Αγγελίνας Γ. (60′ Δαληγκάρος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected