Γ Εθνική / Τοπικά

Αναγέννηση Άρτας – Κοζάνη 2-2

14-15-2h-koz-pyr-panhgyrismoi2-640x360Δια πυρός και σιδήρου η Κοζάνη πήρε τον έναν βαθμό στην Άρτα σ” ένα επεισοδιακό και νευρικό παιχνίδι στο οποίο οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις και σχεδόν αμέσως μετά έμειναν με 8 παίκτες (2 αποβολές κι ένας τραυματισμός αφού είχαν γίνει οι αλλαγές).

Μέσα σε εχθρικό περιβάλλον η Κοζάνη κατάφερε να πάρει την ισοπαλία σε μία έδρα όπου οι ερυθρόλευκοι έχουν κακή παράδοση.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κοζάνη ήταν καλύτερη αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο 22′ η Αναγέννηση προηγήθηκε με 1-0 μετά από μία βαθιά σέντρα του Χρηστογιάννη από 40 μέτρα, ολιγωρία των αμυντικών της Κοζάνης και κεφαλιά του Σιδηρόπουλου.

Στο 27′ φάουλ-πάσα του Ταφαρλή στον Κάλφα που έπιασε το δυνατό σουτ αλλά ο Τσάκαλος απέκρουσε με υπερένταση.

Στο 40′ η Κοζάνη ισοφάρισε μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Γιάννη Τσικόπουλου που πέρασε δύο αντιπάλους κι έδωσε «έτοιμο» γκολ στον Κυριάκο Παπαδόπουλο που από κοντά με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με 2-1 (στο 52΄ μετά από ωραία ενέργεια του Γεωργίου που απέφυγε έναν αμυντικό και πλάσαρε διαγώνια) και προσπάθησαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, με την Κοζάνη να έχει την κατοχή και να πιέζει για την ισοφάριση.

Στο 91′ μετά από σέντρα του Καλλέργη ο Μάρκος πήρε τη μπάλα με το χέρι προ του Κάλφα, κι ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτυ.

Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Στράτος Καραμπατζάκης, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Αμέσως μετά την επίτευξη της ισοφάρισης δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, τόσο μεταξύ των παικτών, όσο και στην κερκίδα, με αποτέλεσμα να αποβληθούν δύο παίκτες της Κοζάνης με απ” ευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Δημήτρης Δρόσος αποβλήθηκε για εξύβριση αντιπάλων ενώ ο Μιχάλης Καλλέργης για εξύβριση των φιλάθλων.

Με την επανέναρξη τραυματίστηκε ο Γιάννης Τσικόπουλος και αποχώρησε, με την Κοζάνη να αγωνίζεται με 8 παίκτες (καθώς είχαν γίνει όλες οι αλλαγές) στις … καθυστερήσεις των καθυστερήσεων, αλλά να κρατάει την ισοπαλία.

Αναγέννηση Άρτας : Τσάκαλος, Τάσσος, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης (78′ Λαζαρίδης), Σιδηρόπουλος, Γεωργίου (72′ Βερλέκης), Σιδέρης (66′ Δημουλιάς).

Κοζάνη : Βίδρας, Ντούκα (81′ Ηλίας), Ματούλας, Ντεμιράϊ (61′ Δρόσος), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Γιάννης Τσικόπουλος, Χαματάϊ, Γκέγκα, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (65′ Καλλέργης).

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected