Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Φίλιππος Μέσης 1-0

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Ατρόμητο, που έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Φίλιππου Μέσης στο γειτονικό ντέρμπι. Η ομάδα των Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού (αγωνίστηκαν αμφότεροι) είχε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ωστόσο οι “βυσσινί” άντεξαν στην πίεση και δυσκόλεψαν (τηρουμένων των αναλογιών) τους γηπεδούχους.

Για ένα ημίχρονο, ο Ατρόμητος είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και βγήκε αρκετές φορές με αξιώσεις στα καρέ του Θεοδωρίδη. Παρά τις προσπάθειες των Μάκη Σπανού και Σάκη Μπάκανου, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το μηδέν στην άμυνα, ωστόσο υστέρησαν επιθετικά και δεν απείλησαν την εστία του Γιώργου Μανιόπουλου.

Παρόλα αυτά, οι “βυσσινί” μπήκαν πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους και δημιούργησαν μια καλή ευκαιρία με τον Βαγγέλη Παππά, ο οποίος σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των δικτύων. Ο Ατρόμητος όμως απάντησε άμεσα στην ευκαιρία αυτή και μάλιστα με τον πλέον ιδιανικό τρόπο και συγκεκριμένα με ωραίο σε εκτέλεση τέρμα του Μάκη Σπανού.

Ο Μπάκανος έκανε την πάσα στον παίκτη – προπονητή των “κυανολεύκων”, αυτός κουβάλησε τη μπάλα από το χώρο του κέντρου και λίγα μέτρα αφότου πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ με το αριστερό σημαδεύοντας την γωνία του Θεοδωρίδη.

Στη συνέχεια ο Φίλιππος προσπάθησε να βγει με αξιώσεις στην επίθεση, δεν απείλησε όμως σοβαρά την εστία του Μανιόπουλου. Οι “κυανόλευκοι” είχαν κι άλλες ευκαιρίες στο διάστημα αυτό και παίζοντας στην κόντρα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι σε κάθε επιθετική προσπάθεια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Σωτηριάδη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μανιόπουλος, Ασλάνογλου, Καμπάς, Κλάψης (80′ Χασάν), Λιλιόπουλος, Καρατάσιος, Σπανός, Βράνας (46′ Παγγούρας), Κωστογλίδης, Μπάκανος, Φαρμάκης.

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης (78′ λ.τ. Πάτρας Γ.), Γιάννου, Γκατζίδης, Παππάς, Ρόκκο, Βοργιατζίδης, Δημοσθένους (87′ Μπαλτζής), Πάτρας Κ., Σότι, Μυλωνάς, Πάτρας Ρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected