Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1

SAMSUNG DIGITAL CAMERAΟ Δωτιέας Αγιάς δεν κατάφερε ούτε σήμερα να πάρει τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2οςόμιλος) και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Έμεινε στο 1-1 με την ΑΕ Καραϊσκάκης σε ένα κατάμεστο γήπεδο! Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τεχνικός του Δωτιέα Σωτήρης Αντωνίου αποβλήθηκε στο 41’ για διαμαρτυρία.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι και στα πρώτα δέκα λεπτά πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο. Όσο περνούσε όμως η ώρα οι γηπεδούχοι γινόταν καλύτεροι και απείλησαν με τον Δημολιό. Στο 41’ ο Δωτιέας φωνάζει για ακυρωθέν γκολ του Πετρουζέλη.

Στο 45’ λάθος του Σταυράκη, ο Μπαλάφας του πήρε τη μπάλα και έκανε το 0-1 με πλασέ. Στο 58’ από φάουλ του Πετρουζέλη, ο Τσατσαλίδης με σουτ κάνει το 1-1.

Μετά την ισοφάριση ο Δωτιέας προσπάθησε για την ολική ανατροπή και μάλιστα έχασε δύο ανεπανάληπτες φάσεις με τον Πετρουζέλη και τον Τσατσαλίδη. Στο 83’ σουτ του Ουέλιγκτον από τα 25 μέτρα απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ομάδας της Άρτας. Η τελευταία φάση ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν στο 84’ ο Κόλινς είχε δοκάρι.

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Κουβελάς (74’ Κράβαρης), Δημολιός, Γούτος, Πετρουζέλης, Κοκκίνης, Κουρδής, Βαρουξάκης (46’ Σωτηρόπουλος), Τσατσαλίδης, Ουέλιγκτον, Τσιρογιάννης (46’ Κατσίκης)

ΑΕ Καραϊσκάκης (Βασίλης Καλτσής)Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Κακάβας, Κόλινς, Κούσος, Βασίλιεβιτς (60′ Κυριάκης), Στάνσεβιτς (82′ Πέτσας), Μπαλάφας (70′ Ραμπαβίλας), Γραβάνης.

Παρελθόν ο Λεμά!

Όπως ενημερωθήκαμε ο Γκι Λεμά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Δωτιέα και κάπως έτσι τελείωνει άδοξα η παρουσία του στη λαρισινή ομάδα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected