Κατηγορίες
Football League

Football League – Πέφτει η αυλαία στο Αλκαζάρ

9014b4d6aec4fd16de45ab69d388dd19_LΟι «βυσσινί» υποδέχονται τους «Πόντιους» στην αναμέτρηση με την οποία συμπληρώνεται το… παζλ της πρώτης αγωνιστικής

Για το πρώτο τρίποντο της σεζόν διασταυρώνουν τα… ξίφη τους ΑΕΛ και Απόλλων 1926 στο «Αλκαζάρ» την Δευτέρα (13/10) στις 18.00 (OTE SPORT 4). Αμφότεροι οι δυο αντίπαλοι θα παραταχθούν με απουσίες καθώς οι Θεσσαλοί μετρούν 5 απόντες και οι Θεσσαλονικείς τρεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι εξέδρες του γηπέδου θα παραμείνουν κενές καθώς το ματς διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Κεκλεισμένων και με απουσίες

Εκτός από την απουσία των οπαδών της από τις κερκίδες του Αλκαζάρ η Λάρισα θα έχει και πέντε παίκτες στο απουσιολόγιό της ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα 1926 που συμπληρώνει το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον Βόρειο όμιλο της Football League. Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος λοιπόν μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Δευτέρας (13/10) μπορεί να μην ανακοίνωσε μεν αποστολή αλλά είναι δεδομένη η απουσία των Σουάνη, Κάστελς, Μελισσά, Μούτσα και Δεινόπαπα. Οι «βυσσινί» μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο θέλουν να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, όπου ο πήχης των προσδοκιών έχει τοποθετηθεί ψηλά.

«Λαβωμένος» στη Λάρισα

Δεν λείπουν τα προβλήματα στον Απόλλωνα 1926 ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League. Ο Θωμάς Γράφας στο επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο των «Πόντιων», καθώς έχει αντικαταστήσει τον Αλέξη Αλεξίου, δεν μπορεί να καταστρώσει απερίσπαστος τα πλάνα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ την Δευτέρα (13/10) έχοντας αφήσει εκτός αποστολής τον Μπερτέν, που έχει ενσωματωθεί στην εθνική Αϊτής, τον Κιόσε που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τον Καπετάνο που κρίθηκε ανέτοιμος. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» για την πρεμιέρα είναι οι εξής: Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Κουρούπης, Παπαστεριανός, Βαγγελόπουλος, Δήμου, Μπιτσάκος, Ακασού, Ολίσε, Σουλίδης, Καράμπελας, Νατσιόπουλος, Τσούτσης, Ευσταθίου, Βασ. Παπαδόπουλος, Γκέσιος, Αναστασίου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected