Κατηγορίες
Football League

Football League – Το report των Ημαθιωτών (vid)

f928577aabf9d2fd35e00a1a3f5639dc_LΠαναιγιάλειος – ΑΕΚ  0-1

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της ΑΕΚ στη Football League. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δυσκολεύτηκε αρκετά από τον Παναιγιάλειο, αλλά κατάφερε τελικά να πάρει τους τρεις βαθμούς με γκολ του Χρήστου Αραβίδη.

Συνολικά η εικόνα που έδειξε η Ένωση ήταν προβληματική, σε ένα γήπεδο πάντως που δύσκολα μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Για περίπου μισή ώρα οι φιλοξενούμενοι ήταν ξεκάθαρα ανώτεροι, αλλά στη συνέχεια έδωσαν δικαιώματα και λίγο έλειψε να το πληρώσουν.

Η ομάδα του Νίκου Τζημογιάννη εκμεταλλεύτηκε τη χαλάρωση και την οπισθοχώρηση της ΑΕΚ, έκανε ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει σκοράρει αν δεν ήταν σε καλή μέρα ο Γιάννης Ανέστης. Ο τελευταίος ήταν πολύ καλός όποτε χρειάστηκε, μακιγιάροντας με αυτό τον τρόπο και αδυναμίες της άμυνάς του. Στα αξιοσημείωτα και η αποβολή του σκόρερ Αραβίδη μέσα σε δύο λεπτά.

http://youtu.be/YnuoOP0M-e8

Παναιγιάλειος : Σταυριανός, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Γκοτσούλας, Σταμόγιαννος, Τσατσαρής (54′ Ουρτάδο), Πόνσε, Νάστος (59′ Κατσικοκέρης), Σκατσίλας (78′ Σεχολάρι), Μπούνας

ΑΕΚ : Ανέστης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Πεταυράκης, Ανάκογλου, Κορδέρο, Μπαρμπόζα, Πλατέλλας (83′ Φαγιέ), Ντούνης (63′ Ζόριτς), Αραβίδης

*sport24.gr

e98c5af97a4e2a9fe1de551fe0143c47_L

Εθνικός Σερρών – Αιγινιακός 0-0

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, Εθνικός Σερρών και Αιγινιακός, αναδείχτηκαν ισόπαλοι  0-0.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ανιαρός αγώνας καθώς σε κανένα σημείο, δεν καμιά ομάδα δεν προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση της και να γίνει απειλητικοί .

Η μοναδική σημαντική στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, σημειώθηκε στο 30’, όταν ο Μαρίνος από πλεονεκτική θέση σούταρε και το Τόλιος με την σειρά του με εντυπωσιακή ενέργεια μπλόκαρε την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβηκε λιγο, η διάθεση των δύο ομάδων, χωρίς όμως να δημιουργηθούν ευκαιρίες για γκολ.

Η ομάδα του Χρήστου Κουκόλη ωστόσο έχασαν σημαντική ευκαιρία για γκολ στο 49′, αλλά και για να πάρουν και το τρίποντο.

Ο Κωνσταντινίδης βρέθηκε μόνος  του απέναντι στη εστία του Τόλιου, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Εθνικός Σερρών : Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Νικολίτσας, Κουκόλης (75’ Παναγιωτίδης), Κωφοκώτσιος, Δέντσας, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Πάλλας, Μαρίνου, Κωνσταντινίδης

Αιγινιακός : Τόλιος, Τέλλος, Λιόλιος, Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Πολύζος(47’ Ζούρκος), Πέντα, Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος, Καζάκης(61΄Πόποβιτς)

*onsports.gr

479a4b4465bb6349d198567d17125210_L

Επισκοπή – Αχαρναϊκός  1-1

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι η Επισκοπή παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Αχαρναϊκό που είναι και η ομάδα που έμεινε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Την ευκαιρία να μπει νικηφόρα στη Football League έχασε η ομάδα των Μπάμπη Πετράκου και Γιώργου Νικόλτση. Η ομάδα της Κρήτης φιλοξένησε τον Αχαρναϊκό μένοντας στο ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα που δεν την αφήνει ικανοποιημένη καθώς είχε γενικά καλύτερη παρουσία.

Στο πρώτο μέρος είχε πέντε τελικές έναντι καμίας των αντιπάλων, χωρίς κάποια από αυτές όμως να δημιουργήσουν και κάποια σπουδαία ευκαιρία. Η ομάδα του Μενιδίου στην πρώτη της φάση στο δεύτερο μέρος κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Στο 49’ ο Παπατόλιος με δυνατό σουτ ύστερα από κόρνερ έκανε το 1-0 για τους «πράσινους». Η απάντηση από τους Κρητικούς ήταν άμεση και στο 58’ ο Δουμάνης με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το τελικό 1-1.

Επισκοπή : Γουναρίδης, Παπαδήμας, Μποτωνάκης (55’ Δρακάκης), Πιθαρούλης, Ράντοβιτς, Βουρβαχάκης, Νικόλτσης (79’ Βιτώρος), Δελήμπασης, Βιγιαφάνε (86’ Σπανός), Λάμπρου, Δουμάνης.

Αχαρναϊκός : Παγούδης, Μωϋσιάδης, Ζώνας, Γέσιτς, Παπατόλιος, Κοντογουλίδης (89’ Εμέκα), Μανουσάκης (80’ Ταμπάκης), Ιωαννίδης, Καλαμιώτης, Στουρνάρας, Ιορδανίδης (93’ Καλογερόπουλος).

*onsports.gr

03aff8b53e4aa56570219c897237c958_LAE Ερμιονίδας – Χανιά 0-0

Τον πρώτο της βαθμό στην Football League πήρε η Ερμιονίδα, το απόγευμα της Κυριακής (12/10) καθώς παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0) στα Χανιά.

Η ομάδα της Πελοποννήσου ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε για να βρει τους… διαδρόμους προς την εστία των Κρητικών, αλλά στο 9’ ο Ρίζος πρόλαβε τον Παβίσεβιτς, ενώ στο 20’ ο Τούτοριτς με κεφαλιά δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά. Στο 36’ οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα… χάλασαν, καθώς ο Γκότοβος με δεύτερη κίτρινη κάρτα, άφησε τα Χανιά με 10 ποδοσφαιριστές.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς ήταν… ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τον… δρόμο προς την αντίπαλη εστία, αλλά στο 60’ ο Ρίζος κράτησε τα Χανιά σε δυνατό σουτ του Σβόγιτς έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά την ομάδα των Αλέξανδρου Παπατζίκου και Ραφαήλ Σούκια και στο 88’ ο Παβίσεβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να ολοκληρώσουν τον αγώνα με 10 παίκτες και έμειναν στο «λευκό» 0-0.

Ερμιονίδα : Πονηρός, Μουσταφίδης, Τζανής (63’ Σαμαράς), Κολόκας, Συμελίδης, Όμο, Τσακόν (57’ Καραδέμητρος), Τούτοριτς, Σβίγιτς, Βλάχόπουλος, Παβίσεβιτς.

Χανιά : Ρίζος, Μανωλάς, Παγώνης, Κόντοβος, Παπατζίκος, Πάγκαλος, Γκούμας, Καραλής (42’ Καμινιώτης), Καραγιάννης (53’ Κοντέων), Κρητικός (88’ Γουέλκαμ), Σιλιγαρδάκης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected