Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Η παρουσία των Ημαθιωτών (vid)

10644670_657905537640340_7685855099621360851_o

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Καμπανιακός 1-1

Κλώτσησε την ευκαιρία η ομάδα του Λάζαρου Υφαντίδη να πάρει τους τρείς βαθμούς και και σε μία αδράνεια της άμυνας η ομάδα των Αμπελοκήπων πέτυχε την ισοφάριση. Η ομάδα του Καμπανιακού προηγήθηκε μόλις στο 2′ με πέναλτυ με τον Υψηλό στην διάρκεια του παιχνιδιού έχασε αρκετές ευκαιρίες να κλειδώσει το παιχνίδι πετυχαίνοντας το 0-2 αλλά δεν τα κατάφερε και μοιραία δέχτηκε την ισοφάριση.

Σκόρερ: 2′ Υψηλός (πεν) 69′ Κουρδάκης.

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Ζίακας, Αλεξόπουλος, Γιώγος, Κοτέντσης, Γιάξης, Πολίτης, Τσομπάνογλου, Σαραφόγλου, Σιαμπιασβίλι, Μαυρίδης.

Καμπανιακός (Λάζαρος Υφαντίδης) : Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου, Κουντουράς, Πόπτσης.

*deltasports.gr

c00bc607fdae1c3ea721a8bf34c4d553_L

Δόξα Δράμας – Καστοριά 3-0

Οι «μαυραετοί» δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση από την ομάδα της Καστοριάς και πήραν με σχετική άνεση το τρίποντο.

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτή η φράση βρήκε εφαρμογή για την Δόξα Δράμας στο εντός έδρας ματς με την Καστοριά για την 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Δημήτρη Γελαδάρη κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 2’ με κεφαλιά του Μουδούρογλου ύστερα από κόρνερ του Κυριακίδη και πήραν σαφές προβάδισμα για τη νίκη όταν στο 54’ ο ίδιος παίκτης από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Κοκκινίδη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 59’ ο Σμίλιανιτς που αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την μπαλιά του Κυριακίδη.

Δόξα Δράμας : Σαχσανίδης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Σιάμπος, Πετρόπουλος, Στόϊκος, Τουνγκελίδης (80’ Ντουτσαρίδης), Σμίλιανιτς (65’ Κανετίδης), Κυριακίδης, Μουδούρογλου, Κωνσταντινίδης (75΄Αθανασιάδης).

Καστοριά : Κοκκινίδης, Χριστοφορίδης, Σουμέλας (18’ Φράγκος), Σπανός, Αθανασιάδης, Μπαϊρακτάρης (55’ Γεωργιάδης), Σαββαΐδης, Κεφαλάς, Μπορόζης, Σαπανίδης, Μηλιάτης (63’ Καραθάνας).

*dramagoal.gr

10645112_722748407775004_184203979147062397_n

Θύελλα Φιλώτα – Πανσερραϊκός  0-2

Χωρίς… συγκάτοικο στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έμεινε ο Πανσερραϊκός μετά τη νίκη του 2-0 επί της Θύελλας Φιλώτα στην Φλώρινα.

Η ομάδα του Γιώργου Παπαστεργίου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε μία… ανάσα από το γκολ μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά το σουτ του Δημήτρη Τριανταφύλλου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Ωστόσο, τα «Λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ στην επόμενη… επίσκεψή τους στα καρέ της Θύελλας, με την κεφαλιά του Βοσκόπουλου στο 17’ ενώ από μία νέα κεφαλιά, του Σιάκκα, στο 60’ διπλασίασαν τα τέρματά τους και «κλείδωσαν» το «τρίποντο». Πάντως, στην φάση του δεύτερου τέρματος, η ομάδα των Παπανώτα και Μισαηλίδη διαμαρτύρεται για οφσάιντ του σκόρερ.

Θύελλα Φιλώτα (Νίκος Παπανώτας): Αποστόλου, Σιδηρόπουλος Γ. (50’ Κιοσκερίδης), Μπαμπάρης, Συμηχανίδης, Κλάζογλου (68’ Έλκας), Μισαηλίδης, Βελλίδης (38’ Μαρκόπουλος), Ανδρεάδης, Ζηνόβιος, Θεοδουλίδης, Κόλα.

Πανσερραϊκός : Παλιούρρας, Δ. Τριανταφύλλου, Γαλακτερός (46’ Γαϊδαρτζής), Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Κ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Τσιμίκας, Γκόγκας, Ρούτσης (83’ Παπαστεργίου), Μουτεσίδης (55′ Μπονέρης).

*onsports.gr

DSC_0059 (1)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Εθνικός Φιλιππιάδας 2-0

Ήταν το σαρανταπεντάλεπτο που οι Κατερινιώτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχαν τα δυο τέρματα, είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ αλλά τελικά έμειναν στο 2-0 που τους έδωσε τρείς ακόμη υπερπολύτιμους βαθμούς στην φετινή τους πορεία προς τον τίτλο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή του αγώνα καλά, επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να πάρουν σχετικά νωρίς κεφάλι στο σκορ, όταν από την πίεση που άσκησαν στην περιοχή του Σιαράβα κέρδισαν κόρνερ στο 18΄ το οποίο εκτελέστηκε, και η μπάλα έφτασε στον Τασίδη. Αυτός προσπάθησε να ντριμπλάρει μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων και ανατράπηκε με τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίζει αμέσως το πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μακράκης που δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας.

Η πίεση της ομάδας της Κατερίνης συνεχίστηκε και στο 38΄ο Παυλίδης πέρασε μια έξυπνη και δυνατή πάσα κάθετα στην καρδιά της άμυνας του Εθνικού. Εκεί η μπάλα βρήκε σε ποδοσφαιριστή της ομάδας της Φιλιππιάδας, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα Σιαράβα που εκείνη την ώρα έκανε έξοδο για να τελειώσει τη φάση και κατέληξε στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα των γηπεδούχων.

Έτσι έγινε αυτό το 2-0 το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός πίεσε περισσότερο, οι παίκτες του Αχιλλέα επαναπαύτηκαν στο υπέρ τους σκορ και έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε τους γηπεδούχουν να πανηγυρίζουν για την Τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα που τους κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαιτητής ήταν ο Μυριούνης από την Καστοριά με βοηθούς τους  Κελεσίδη και Παπαδάκη από την Ημαθία.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Οικονόμου, Παυλίδης (77΄Παναγιωτίδης), Μακράκης, Νάκας (82΄Κωτσιαρίδης), Καραγκούνης (60΄Γασπαράτος)

Εθνικός Φιλιππιάδας : Σιαράβας, Πάνου, Διαμαντόπουλος, Δαρδας, Κατσαδούρος (75΄Κολιός Π.), Λέντζος, Κολιάκης (65΄Θεοδώρου), Βέργος, Μπενίσκος, Γήτας, Τσακανίκας (35΄Λάπας)

*pieriasport.blogspot.gr

1654444_643971879049415_7410743316315487776_n

Κισσαμικός-Αστέρας Βάρης 1-1

Με “λυτρωτή” τον Αλέξη Σελινιωτάκη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα μας μπόρεσε να “σώσει” το βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι στον Αστέρα Βάρης (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά τους Μαρινάκη, προηγήθηκαν στο 31′ με τον Μάγγο και έφερε σε δύσκολη θέση τους παίκτες του Κισσαμικού, που… σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες μέχρι τελικά να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. 

Την πρώτη του εμφάνιση, ως αλλαγή, με τη φανέλα του Κισσαμικού έκανε ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σελινιωτάκης, Καρβουνιάρης, Βιδάλης, Κιπτίου, Μποτωνάκης, Πασιαλής (60′ Σουμπασάκης), Λώττας (72′ Βερόν), Βλάχος (71′ Τσικουδάκης), Πέντσας.

Αστέρας Βάρης: Μαρινάκης, Τσαφταρίδης, Μανδύλης, Μαγγίνας, Χόρτσας, Νικολακόπουλος (75′ Φωστέρης), Γεωργιάδης (63′ Γιαννούλης), Μάγγος, Καζαντζής, Μάμαλος, Κωβαίος (87′ Μάναλης).

*σελίδα του Κισσαμικού στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected