Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Θεσπρωτός 1-1 (photos)

Ο Οικονόμος δεν κατάφερε να πετύχει το αναμενόμενο τρίποντο στην 3η κατά σειρά αγωνιστική του πρωταθλήματος, σημειώνοντας μέχρι τώρα 1 ήττα και 2 ισοπαλίες καθώς ισόπαλο (1-1) υπήρξε το αποτέλεσμα της Κυριακής 12 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Θεσπρωτό στο γήπεδο της Τσαριτσάνης.

Τον ίδιο αντίπαλο θα αντιμετωπίσει ο Οικονόμος εντός έδρας την ερχόμενη Κυριακή 19/10, σε αγώνα κυπέλου για τη δεύτερη φάση του ομίλου, όπου οι «Πράσινοι» θα επιδιώξουν μια ακόμη νίκη σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ, επαναλαμβάνοντας την πολύ καλή προηγούμενη εμφάνισή τους στο θεσμό, κατά την οποία νίκησαν εκτός έδρας το Μακροχώρι με σκορ 3-0.

Οι παίκτες του Κ. Κατσάρα δεν έπιασαν την αναμενόμενη απόδοση λείποντας από τη μεσαία γραμμή ο παίχτης συντονιστής και οργανωτής του παιχνιδιού, προσπαθώντας   με ανορθόδοξο τρόπο να πλασαριστούν στην αντίπαλη περιοχή και επιζητώντας να πετύχουν τέρμα.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο με τις 2 πλευρές να δημιουργούν ισάριθμες ευκαιρίες για γκολ. Είχαμε έτσι στο 25΄ αναστάτωση στην άμυνα του Οικονόμου όταν από λάθος του Κουμπούρα, οι Κοσμίδης και Σκούφαλης απείλησαν με ωραία συνδυασμένη ενέργεια την εστία του Βασιλειάδη. Στο επόμενο λεπτό (26΄) οι φιλοξενούμενοι έφθασαν πολύ κοντά στο γκολ, σουτάροντας ο Ντόκος από καλή θέση και βρίσκοντας η μπάλα στην αριστερή κάθετη δοκό του Βασιλειάδη πριν ο τερματοφύλακας της Τσαριτσάνης τη διώξει σε κόρνερ κατά την επαναφορά αυτής.

Σειρά των παικτών του Οικονόμου στο 35΄ με κοντινή κεφαλιά του Καραγιάννη από σέντρα του Παπαϊωάννου, καταλήγοντας η μπάλα στα χέρια του γκολκήπερ του Θεσπρωτού και στο 37΄ όταν σε δυνατό συρτό σουτ του Χάμου, έπεσε μπροστά και μπλόκαρε σταθερά ο Φελίπε.

Στον πρώτο μισό χρόνο της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κινούνταν καλύτερα στο γήπεδο, καθώς παίζοντας συνδυασμένα και ανοιχτά, κατάφεραν και σημείωσαν τέρμα (0-1) στο 64΄ με αιφνίδιο μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Κοσμίδης νικώντας τον τερματοφύλακα της Τσαριτσάνης, ο οποίος ωστόσο στη συγκεκριμένη φάση δεν μπόρεσε να αντιδράσει όπως θα ήθελε μη έχοντας καθαρό οπτικό πεδίο μπροστά του.

Πιο νωρίς και συγκεκριμένα στο 48΄ ο Παππάς με γυριστή κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Σκούφαλη, ανάγκασε τον Βασιλειάδη σε δύσκολη απόκρουση με τα χέρια σε κόρνερ. Ακόμη στο 93΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα με άστοχο σουτ του Σιάνη πάνω στον τερματοφύλακα του Οικονόμου από θέση τετ α τετ.

 

Οι παίκτες της Τσαριτσάνης ανέλαβαν πρωτοβουλίες κινήσεων στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο της αναμέτρησης καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν στο 86΄ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Κουμπούρα λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Θεσπρωτού. Μια ακόμη καλή ευκαιρία είχε στο 81΄ ο Γκουντρουμπής, ο οποίος πλάσαρε ελάχιστα άουτ μετά από πλάγια καλή σέντρα του Παπαϊωάννο

Ο Κουμπούρας ισοφαρίζει το παιχνίδι (1-1) με απευθείας χτύπημα φάουλ.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Βασιλειάδης, Νάνος, Μανακούσιος, Κολιός, Κουμπούρας, Μάντζιος (70΄ Καραγκούνης), Καραγιάννης (62΄ Κουλτσιάκης), Αγρόδημος, Γκουντρουμπής, Χάμος, Τόλιος (23΄ λ.τ. Παπαϊωάννου).

Θεσπρωτός (Λάζ. Σέμος): Φελίπε, Balla, Πανταζής (90΄ Ασωνίτης), Μητσέλος, Παλιάτσας, Μηνάς, Σκούφαλης, Μώκος, Κοσμίδης (82΄ Λεωντίου), Ντόκος, Παππάς (60΄ Σιάνης).

Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού Πανταζής, Μητσέλος, Ντόκος και Κοσμίδης και κανένας από την ομάδα του Οικονόμου.

*athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected