Β ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκη Αγκαθιάς – ΜΑΣ Βεργίνας 0-2

Πρεμιέρα σήμερα στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, με τον ΜΑΣ Βεργίνας να παίρνει μια πολύ σπουδαία νίκη σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Η ομάδα των Πασχάλη Μελιόπουλου και Ηλία Μητρόπουλου, παίζοντας έξυπνα και με σωστά τελειώματα επικράτησαν των “ασπρόμαυρων”, που είχαν μεν την υπεροχή, δεν μετουσίωσαν όμως σε τέρμα την πρωτοβουλία στο παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε στο 35΄ ο Γκριζαλιώτης που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Νίκης και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στην ομάδα του Μπάμπη Καψάλη, η οποία άσκησε έντονη πίεση στα καρέ του Στογιαννόπουλου ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση. Απεναντίας, ο ΜΑΣ πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 60′, όταν Μελιόπουλος Σ. και Βενιόπουλος άλλαξαν ωραία τη μπάλα και ο τελευταίος πλάσαρε ιδανικά για το 0-2.

Συνθέσεις

Νίκη Αγκαθιάς : Καψάλης, Λιακόπουλος, Γραμμενόπουλος (46′ Χατζόπουλος Β.), Κοκοφτόπουλος, Ζησιόπουλος Θ. (46′ Γιδαρόπουλος), Μοσχόπουλος, Τάτα, Παναγιωτόπουλος (70′ Μπιτζές), Χατζόπουλος Ξ., Ματσούκας, Γατόπουλος

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Λιλιόπουλος (62΄ Μπατσίλας), Προβατάς, Μουρατίδης, Μελιόπουλος Π., Γιαγλής, Μιχαλόπουλος (70΄ Μπαρτζώκας), Μελιόπουλος Σ., Βενιόπουλος, Γκριζαλιώτης, Καμαριώτης (79΄ Ντόβας).

*Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΜΑΣ Βεργίνας ευχαριστεί τους ανθρώπους της Νίκης Αγκαθιάς για τη φιλοξενία και επιφυλάσσεται για την ανάλογη συμπεριφορά στον αγώνα του δευτέρου γύρου.

**με στοιχεία από το verginafc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected