Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ποδόσφαιρο – Τρεις φάσεις για το αρχείο σας! Δεν υπάρχουν… (vid)

500d7ff3f9049a415e9da6aab348bb93_LΕκτός… πραγματικότητας ήταν η εκτέλεση φάουλ από έναν παίκτη σε αγώνα της έκτης κατηγορίας του ολλανδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Κάτι η άγνοια κινδύνου, κάτι η χαμηλή ποιότητα της λίγκας, κάτι το αδιάφορο του αποτελέσματος, οδήγησαν τον ποδοσφαιριστή να εκτελέσει με έναν διαφορετικό τρόπο τη στημένη φάση για την ομάδα του.

Στην αναμέτρηση μεταξύ CSV Leeuwarder Zwaluwen και VVI καταγράφηκε μια εκπληκτική προσπάθεια σε φάουλ όταν ο Βικ Ρόζεντααλ αποφάσισε να σουτάρει με το ανάποδο πόδι περνώντας το, πίσω από το άλλο.

Πρόκειται για μια κίνηση που βλέπει κανείς στα γήπεδα, αλλά όχι σε τόσο μακρινά σουτ. Να που όμως έγινε και αυτό και μάλιστα λίγο έλειψε η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα, όμως σταμάτησε στο δοκάρι.

Δείτε το βίντεο:

Απίστευτο γκολ από 15χρονη Βελγίδα!

127cb60919dfb5993f1f2f6cf05871d2_L

Αν το έκανε αυτό κάποιος 15χρονος ποδοσφαιριστής θα μιλούσαν όλοι για τον… διάδοχο του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όμως το εκπληκτικό γκολ που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το έβαλε γυναίκα και συγκεκριμένα η 15χρονη Μαριάμ Τολόμπα από το Βέλγιο.

Πρόκειται για ένα τέρμα που μπήκε στην αναμέτρηση των Βελγίδων με την Ουαλία και ειδικότερα τις ομάδες Κ-17 των δύο χωρών.

Η Μαριάμ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 5-0 της ομάδας της επί των αντιπάλων της καταφέρνοντας να προκαλέσει τον θαυμασμό από όσους είδαν την προσπάθειά της.

Την ενέργεια αυτή σπάνια τη βλέπει κανείς ακόμη και από τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

Άρχισαν να μπαίνουν γκολάρες στην Ινδία!

466eec42ff7ede676d3e6c5d064459d8_L

Ένα απίστευτο τέρμα σκόραρε ο Μπόρχα Φερνάντεζ της ινδικής Ατλέτικο Κολκάτα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της χώρας.

Η φιλόδοξη λίγκα της Ινδίας ξεκίνησε με το ματς ανάμεσα στην ομάδα του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Λουίς Γκαρσία, και τη Μουμπάι Σίτι, με την πρώτη να κερδίζει 2-0.

Το ένα από τα δύο γκολ, όπως προαναφέρθηκε, ήταν σπάνιας ομορφιάς, από τον 33χρονο πρώην μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ από πολύ μακρινή απόσταση.

Πρόκειται για την καλύτερη δυνατή διαφήμιση για τους Ινδούς, οι οποίοι φέρνοντας μεγάλα ονόματα, όπως ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, ο Φρέντι Λιούνγκμπερκ και ο Ρομπέρ Πιρές, έχουν μεγάλες βλέψεις.

Δείτε το βίντεο:

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected