Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – “Σκούρα” τα πράγματα για Ρανιέρι

5b21a0d61850dfec61bf815b409ab9d2_LΝέα συνάντηση του Σαρρή με τον Ιταλό τεχνικό – Προβληματισμός και στις δυο πλευρές με την Ομοσπονδία να σκέφτεται αλλαγές στο επιτελείο του

Η εμφάνιση και η ήττα της Εθνικής στο ματς με την Βόρεια Ιρλανδία με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει φέρει τον Κλαούντιο Ρανιέρι σε αρκετά δύσκολη θέση. Η αμφισβήτηση στο πρόσωπό του Ιταλού τεχνικού γίνεται όλο και πιο έντονη αλλά στην ΕΠΟ δεν θέλουν επουδενί να προχωρήσουν σε αποφάσεις εν θερμώ. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε νέα συνάντηση του Γιώργο Σαρρή με τον Ιταλό τεχνικό όπου για ακόμη μια φορά συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν το άσχημο ξεκίνημα της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2016.

Όπως είναι φυσικό, προβληματισμός υπάρχει και στις δυο πλευρές με τον Ρανιέρι να έχει αντιληφθεί ότι η θέση του είναι πλέον αρκετά δύσκολη, καθώς δεν έχει δικαιώσει στα πρώτα επίσημα παιχνίδια του στον πάγκο της Εθνικής, τις προσδοκίες όσων τον εμπιστεύτηκαν. Ωστόσο, αποφασίστηκε προς το παρόν να μην γίνει καμία βεβιασμένη κίνηση, ενώ θα υπάρξει νέο τετ α τετ Σαρρή – Ρανιέρι όταν επιστρέψει στην Ελλάδα ο δεύτερος για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Αυτό που θα πρέπει να επισημανθεί πάντως είναι ότι δεν αποκλείεται από πλευράς Ομοσπονδίας να προχωρήσουν σε κάποιες αλλαγές που δεν θα αφορούν την τεχνική ηγεσία της Εθνικής αλλά το επιτελείο του Ρανιέρι προτιμώντας να το στελεχώσουν με Έλληνες.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected