Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pre game της 6ης αγωνιστικής

Pregame-copy11

Έκτη “στροφή” στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής και το ενδιαφέρον για ακόμη μία αγωνιστική παραμένει αμείωτο σε όλα τα μέτωπα. Αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά και κάποιες που εμφανίζουν χτυπητές αδυναμίες που δεν τους επιτρέπουν να συγκεντρώσουν απαραίτητους βαθμούς για τη συνέχεια. Τα βλέμματα στρέφονται αύριο σε Νάουσα και Διαβατό, δύο παιχνίδια που θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύσουν τη δυναμική των ομάδων που κοντράρονται σε αμφότερες τις αναμετρήσεις.

Ας δούμε το ρεπορτάζ των 16 “μονομάχων” της 6ης αγωνιστικής, το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον δεδομένων των πολλών απουσιών για τις ομάδες.


ΦΑΣ Νάουσα – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Το πιο ενδιαφέρον αναμφίβολα παιχνίδι της αγωνιστικής, καθώς οι δύο αυριανοί αντίπαλο στο ΔΑΚ Νάουσας, εμφανίζουν εξαιρετική εικόνα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να προέρχονται από την πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι απεναντίας προέρχονται από μία νίκη στα τελευταία λεπτά στη Χαρίεσσα, που τους έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το αυριανό παιχνίδι, ειδικά από τη στιγμή που ο Γιώργος Σγούρδας μπορεί αν υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας (μοναδική εξαίρεση ο Χρήστος Τασιώνας, που επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος πήρε μετάθεση στην Αλεξάνδρεια, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον νεαρό τεχνικό). Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι” θα μεταβούν στη Νάουσα χωρίς τον Γιώργο Μπουκλά του Α. που δέχτηκε κόκκινη κάρτα με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του έτερου Γιώργου Μπουκλά, που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.


Φίλιππος Μέσης – ΑΣ Ειρηνούπολης : Δύσκολο έργο και στην 6η αγωνιστική για τους “βυσσινί”, που υποδέχονται τον δεύτερο της βαθμολογίας ΑΣ Ειρηνούπολης. Ο Γιάννης Γιάννου μάλιστα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, με πιο σημαντικό αυτό του Γιάννη Θεοδωρίδη, ο οποίος σε μία έξοδο του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Διαβατού, ένιωσε ένα τράβηγμα στο μηρό και εκφράζονται φόβοι για θλάση. Την ίδια ώρα, Άγγελος Ρόκκο (ίωση) και Κώστας Μυλωνάς (πόνοι στη μέση) δεν παρακολούθησαν τις προπονήσεις της εβδομάδας και η σύνθεση για τον δύσκολο αγώνα του Σαββάτου θα είναι εκ των πραγμάτων ανάγκης. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Τυριακίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες το τελευταίο διάστημα Γιάννη Βαλδήρ και Βαγγέλη Παντζαρτζίδη, ενώ πιθανές είναι και οι αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, ώστε να χρησιμοποιηθούν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στο ενεργητικό τους.


Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Χαρίεσσας : Σπουδαίο παιχνίδι από τα…παλιά στα Τρίκαλα, με τους “πράσινους” να είναι σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και τους “κιτρινόμαυρους” να μην έχουν μεν μεγάλη συγκομιδή βαθμών, έχουν όμως πολύ καλή απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια, με αποκορύφωμα το τελευταίο ματς με τον ΦΑΣ Νάουσα. Ο Γιώργος Ντάμτσιος δεν μπορεί να υπολογίζει τους Σίμο Καραούσογλου (με επιτυχία η επέμβαση στους χιαστούς) και Ηρακλή Ελευθεριάδη, ενώ αμφίβολος για ακόμη ένα παιχνίδι ο Δημήτρης Σούρλας, που δεν έχει καταφέρει να αποθεραπευτεί. Στην αντίπερα όχθη, ο Δημήτρης Χαλκιάς δεν μπορεί να αγωνιστεί μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στον πάγκο, ενώ την τελευταία στιγμή θα φανεί αν μπορεί να δώσει το παρόν ο Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος, που έγινε αναγκαστική αλλαγή κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα.

298969_292256067453307_1374829657_n2Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


Ατρόμητος Διαβατού – Αχιλλέας Νάουσας : Ντέρμπι και στο Διαβατό, ανάμεσα σε δύο από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Ημαθία. Αμφότερες προέρχονται από νίκες και μάλιστα οι “κυανόλευκοι” της Νάουσας φιλοδώρησαν με 8 τέρματα τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες του Τάσου Μπράτση είχαν εκ προοιμίου τον πρώτο λόγο. Οι γηπεδούχοι για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν παρουσιάζονται κομπλέ όσον αφορά την αποστολή για τον αυριανό αγώνα, καθώς επιστρέφουν και οι τελευταίοι τραυματίες που έλειψαν από καθοριστικά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Για τους φιλοξενούμενους, μοναδικό πρόβλημα παραμένει ο Χριστόφορος Γιάτσος, που πιθανότατα επιστρέφει στον αγώνα του Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη (22/8)

δείτε τα στιγμιότυπα από τη σεζόν 2012-2013, από το anthemia.blogspot.gr

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΑΕ Καψόχωρας : Επιστροφή στην Αγία Βαρβάρα για τους “πράσινους” μετά τον θρίαμβο στην Αλεξάνδρεια κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη πήρε τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς και δείχνει στο ξεκίνημα της σεζόν πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Κόντρα στην αποδεκατισμένη ΑΕ Καψόχωρας, ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Αντώνη Χολέβα και Αλέξη Οικονόμου, ενώ τιμωρημένος είναι ο Θόδωρας Αβετίδης, που αποβλήθηκε στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. Αντίθετα επιστέφουν οι Αλέξης Χάμπαλης που ξεπέρασε το πρόβλημα στα πλευρά αλλά και ο Μανώλης Νικολαϊδης που απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. “Βουνό” ωστόσο είναι τα προβλήματα για τον Μπάμπη Πιπιλιάρη, που εκτός του ίδιου που θα λείψει λόγω τιμωρίας, δεν θα αγωνιστούν και οι Κώστας και Γιώργος Πιπιλιάρης, καθώς άπαντες αποβλήθηκαν στον επεισοδιακό αγώνα κόντρα στον Εθνικό Κλειδιού. Στα συν για την ΑΕΚ η έκδοση των δελτίων δύο 15χρονων ποδοσφαιριστών (Κυριάκος Βασιλείου και Χρήστος Ζαντίδης) που τίθενται κανονικά στη διάθεση του νεαρού τεχνικού.

Το παιχνίδι φέρνει μνήμες από την περίοδο 2012-2013, όταν κρίθηκε ο υποβιβασμός των “πρασίνων” στην Α2 Ερασιτεχνική. Δείτε στιγμιότυπα από το κανάλι του Imathia Sports News στο youtube :

 

Άτλας Ζερβοχωρίου – Εθνικός Κλειδιού : Αμφίρροπη η αναμέτρηση του Ζερβοχωρίου, με δύο ομάδες που αναμένεται και φέτος να πρωταγωνιστήσουν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς “ροζ φύλλο” αγώνα και θα επιδιώξουν αύριο την επιστροφή στις επιτυχίες. Μοναδικό πρόβλημα για τον Γιώργο Σπυριδωνίδη ο Αλέξης Κοτσαγκόγος, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ αντίθετα ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης μετρά αρκετά προβλήματα για το αυριανό παιχνίδι, απόρροια της επεισοδιακής αναμέτρησης στην Καψόχωρα. Τραυματίες είναι οι Κώστας Φιρινίδης, Άρης Πετικόπουλος και Παναγιώτης Πολυζόπουλος (ο τελευταίος δεν αγωνίστηκε ούτε την Κυριακή) ενώ την κόκκινη κάρτα δέχτηκε ο Νίκος Παρασχόπουλος, ο οποίος συμπληρώνει το καρέ των απουσιών για τον νεαρό τεχνικό.

δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι της περσινής περιόδου :

 

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Συνεχίζει το rotation ο Κώστας Κατσώνης, που παρά τα αρνητικά αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές, επιμένει στο αγωνιστικό πλάνο και στην ανάδειξη των νεαρών παικτών από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Αντίπαλος των “ασπρόμαυρων” ο πάντα μαχητικός ΓΑΣ, που παρά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, παρουσίασε και πάλι πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο  και δίνει τη δυνατότητα στον Σάκη Γλώσση να ελπίζει ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Ανδρέα Βαϊναλή και Βαγγέλη Μίσκο που είναι τραυματίες (ο τελευταίος στραβοπάτησε στο ματς του Σαββάτου και έχει ένα οίδημα στον αστράγαλο), ενώ επιστρέφει ο Χρήστος Κακούδης που αποθεραπεύτηκε

mexx-logo1

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


 

 

Φίλιππος Μελίκης – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Σημαντικό παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες στη Μελίκη και ειδικά για τον γηπεδούχο Φίλιππο αποτελεί κριτήριο για τη συνέχεια. Το μέτριο ξεκίνημα των “ερυθρολεύκων” δεν επιτρέπει νέα γκέλα και στο αυριανό παιχνίδι, μοναδικό αποτέλεσμα είναι η νίκη. Ο Αντώνης Δακόπουλος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Χρήστο Μπρέγκου, ο οποίος νιώθει ένα σφύξιμο στο δικέφαλο και είναι αμφίβολος, ωστόσο θα είναι παρόν καθώς πριν την έναρξη θα βραβευτεί από το Imathia Sports News ως ο MVP της 3ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής. Στην αντίπερα όχθη, ο Δημήτρης Γιουρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Λευτέρη Καρασαββίδη που τραυματίστηκε και θα απουσιάσει για μία εβδομάδα, ενώ επιστρέφει ο Κώστας Παπαδόπουλος που εξέτισε την τιμωρία του.


 

Ας δούμε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας):

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (5) – ΑΕ Καψόχωρας (10)

Άτλας Ζερβοχωρίου (9) – Εθνικός Κλειδιού (7)

ΦΑΣ Νάουσα (1) – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (6)

Φίλιππος Μελίκης (12) – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (13)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (3) – ΑΕ Χαρίεσσας (14)

Φίλιππος Μέσης (15) – ΑΣ Ειρηνούπολης (2)

ΠΑΟΚ Κουλούρας (16) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (11)

Ατρόμητος Διαβατού (8) – Αχιλλέας Νάουσας (4)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected