Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πανηλειακός – Βρέθηκε η λύση για τη σίτιση των παικτών… Φθηνότερα σάντουϊτς!

panilΗ προετοιμασία του Πανηλειακού για το ματς της Παρασκευής με τον Παναιγιάλειο ουσιαστικά ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Πέμπτης, που έγινε τελικά το πρωί!

Με την ομάδα πάντως να μην έχει αποφύγει μια νέα αναστάτωση, αφού το βράδυ της Τετάρτης, για μια ακόμα φορά δημιουργήθηκε θέμα με τη σίτιση των παικτών. Συγκεκριμένα, το εστιατόριο στον Πύργο όπου γίνεται αυτή, πάλι, λόγω οφειλών δεν δέχθηκε τους παίκτες που προσήλθαν!

Αυτοί, αιφνιδιασμένοι, έφυγαν από εκεί κι όπως έγινε γνωστό βολεύτηκαν μόνο με κάποια… σάντουιτς, που ένα άλλο κατάστημα φαστ – φουντ της πόλης διέθεσε σε αυτούς με χαμηλότερη μάλιστα τιμή, ως προσφορά!

Παράλληλα, σε μεταξύ τους συζητήσεις, έλεγαν: “Εμείς, μέχρι και τώρα δεν έχουμε πληρωθεί και οι οφειλές παραμένουν όσες ήταν και πριν. Δεν ξέρουμε αν θα γίνει κάτι π.χ. την Πέμπτη, ή αν ως τώρα πήραν κάτι μόνο μερικοί από μας, αλλά η κατάσταση είναι αυτή ακριβώς για μας”!!!

Υπενθυμίζεται ότι, όπως προέκυψε από ανθρώπους της διοίκησης, εντός της Τετάρτης, έγιναν κάποιες πληρωμές από τον Άλεξ Ολίβα. Κι ότι αυτό αφορούσε και κάποια ποσά έναντι οφειλών στους παίκτες της ομάδας, καθώς και κάποιο ποσό και προς πρώην παίκτες, κάποιες δόσεις από τις προσφυγές που ως γνωστόν εκκρεμούν

Για τον οποίο Ολίβα, όπως αναφέρθηκε από το περιβάλλον του: “Έχει βάλει για δαπάνες και ανάγκες της ομάδας περίπου 100.000 ευρώ ως τώρα. Και μόνο πληρώνει και… πληρώνει, βρίσκοντας μπροστά του και περισσότερα από όσα περίμενε, και χωρίς βέβαια, όπως κι εσείς καλά ξέρετε να έχει εισπράξει από πουθενά”.

Πηγή: iliaoikonomia

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected