Κατηγορίες
Γενικά

Πανηλειακός – Παναιγιάλειος (0-2) “Ροζ φύλλο” με Τζημογιάννη!

ee4621d4d136613efe94776ac9a7e355_LΕύκολη νίκη στον Πύργο για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος νίκησε 2-0 τον προβληματικό Πανηλειακό και πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν αντέδρασε εξαιρετικά μετά την ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕΚ στο Αίγιο. Ο Παναιγιάλειος, βέβαια, δεν είχε απέναντί του μια ισχυρή ομάδα, αφού κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Πανηλειακό των χιλίων προβλημάτων στον Πύργο. Η ομάδα του Λούκα Καβάλο, πάντως, παρά τα όσα έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά, ήταν αξιοπρεπής, προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική και είχε μερικές καλές στιγμές στο ματς.

Μετά τις δυο πρώτες καλές επιθέσεις του Παναιγιάλειου, που ανακόπηκαν λανθασμένα με υποδείξεις οφσάιντ, ήρθε η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα για τον Πανηλειακό. Ήταν στο 24’ το ωραίο πλασέ του Κυριακάκη που κατέληξε άουτ, ενώ οι Πυργιώτες στο 32’ είχαν δοκάρι με τον Νικολόπουλο. Αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα, το έκανε ο Πανηλειακός. Στο 41’ ο Πόνσε έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Μίλιεβιτς, κι αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το 0-1 σε βάρος της πρώην ομάδας του. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου στον Πύργο.

Στο δεύτερο μισό του ματς, ο Παναιγιάλειος έκανε περισσότερο διαχείριση του αγώνα. Η ομάδα του Σεροπιάν είχε τον έλεγχο, σταδιακά έφτιαχνε καλές φάσεις μπροστά στην εστία του Γκίνη και στο 51’ ο Πόνσε από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 62’, ωστόσο, ο Σταμόγιαννος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, μετά από κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Ιωάννου, δεν αστόχησε κι «έγραψε» το 0-2 για την ομάδα του Αιγίου. Στα υπόλοιπα λεπτά, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων, με τον Παναιγιάλειο να παίρνει εύκολα την πρώτη του νίκη στο δεύτερο ματς για φέτος στο πρωτάθλημα και τον Πανηλειακό να μένει με τον έναν βαθμό της πρεμιέρας κόντρα στον Άλιμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο του Πύργου βρέθηκαν περίπου 800 θεατές, παρά την κόντρα που υπάρχει μεταξύ διοίκησης και οπαδών του Πανηλειακού, ενώ 60 εξ αυτών, ήταν εκδρομείς από το Αίγιο που στήριξαν τους φιλοξενούμενους. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Διαμαντόπουλου από την Αρκαδία, λάθος υποδείξεις από τον βοηθό Σγαντσό, του συνδέσμου Πειραιά.

Πανηλειακός : Γκίνης, Δημητρουλόπουλος, Γραικός, Φορτούνης, Νικολόπουλος, Εμμανουήλ (77’ Σέρα), Μπαξεβάνος, Μαζιώτης (67’ Κωτάτης), Κυριακάκης (67’Γεωργόπουλος), Κασνέτση, Τσίτας

Παναιγιάλειος : Σταυριανός, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Γκοτσούλιας, Σπίνουλας, Νάστος, Σταμογιάννος (85’ Τσατσαρής), Πόνσε (67’ Ουρτάδο), Μίλιεβιτς (79’Μπουρλάκης), Σκαρτσίλας, Μπούνας

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected