BET

Betarades.gr – Δε χάνει η Βερόνα, νίκη για Μπορντό

1000x600Πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής. Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με το Καμπιονάτο και τη Σούπερλιγκ να ξεχωρίζουν, ενώ πλήρη δραστηριότητα έχουμε και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα, τόσο στην Ευρώπη, όσο και τη Λατινική Αμερική. Το κουπόνι κρύβει πάντα «παγίδες» και θα επιδιώξουμε για μία ακόμη φορά να τις αποφύγουμε, με τις επιλογές μας τόσο από το ποδόσφαιρο, όσο και από το μπάσκετ να είναι προσεγμένες.

Δε χάνει η Βερόνα

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το κουπόνι του πάμε στοίχημα από την Α’ Ιταλίας και τον αγώνα Βερόνα – Μίλαν, στον οποίο επιλέγουμε το «1Χ» σε απόδοση 1.87. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με αντίπαλο την Τζένοα (2-2 εντός έδρας) και την ήττα από τη Ρόμα (2-0 εκτός έδρας) η Ελλάς Βερόνα επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας εξαιρετικά δύσκολα της Κάλιαρι στην έδρα της με 1-0. Παράλληλα, βέβαια, «τρέχει» ένα πολύ καλό σερί στο γήπεδό της, καθώς παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας. Από την άλλη, στις νίκες επέστρεψε την προηγούμενη αγωνιστική η Μίλαν μετά από τρία αρνητικά για αυτή αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Πίπο Ιντζάγκι είχε γνωρίσει την ήττα από τη Γιουβέντους (1-0 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις νεοφώτιστες Έμπολι (2-2 εκτός έδρας) και Τσεζένα (1-1 εκτός έδρας), προτού πάρει τη νίκη με αντίπαλο την Κιέβο στην έδρα της. Η Βερόνα στο «σπίτι» της είναι αρκετά αποτελεσματική, η Μίλαν δεν πείθει και οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα στη σημερινή αναμέτρηση.

Κερδίζει η Μπορντό

Επόμενη πρόταση, ο «Άσσος» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Μπορντό – Καέν για το γαλλικό πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι με την Ρεμς πριν τη διακοπή, η Μπορντό έκανε μάλλον τη χειρότερη της φετινή εμφάνιση και ηττήθηκε 1-0. Ο Βίλι Σανιόλ κάνει εξαιρετική δουλειά στον πάγκο, αλλά το ρόστερ των Γιρονδίνων δεν είναι τέτοιο που να μπορεί να του επιτρέψει την υπέρβαση. Η Μπορντό βέβαια παραμένει μια καλοδουλεμένη ομάδα και η διακοπή ήρθε στο καλύτερο δυνατό σημείο, προκειμένου να ανασυνταχθεί. Η Καέν, από την πλευρά της, πηγαίνει στο Μπορντό ούσα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έξι αγωνιστικές μακριά από τη νίκη και χωρίς την καλύτερη ψυχολογία. Το έργο της σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολο και οι Γιρονδίνοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

«Τρίποντο» η Γκέτεμποργκ

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Σουηδίας και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.03 στο παιχνίδι Γκέτεμποργκ – Χάκεν. Απ’ τη συντριβή της με 3-0 στην έδρα της Νόρκεπινγκ προέρχεται η Γκέτεμποργκ η οποία σε συνδυασμό με τη χθεσινή μεγάλη νίκη της Έλφσμποργκ επί της Μάλμε, έριξε την Γκέτεμποργκ στην τρίτη θέση. Είναι στο +2 απ’ την τέταρτη ΑΙΚ και στο +4 απ’ τη Χάκεν την οποία αντιμετωπίζει απόψε και θέλει με νίκη να επιστρέψει στη δεύτερη θέση και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την έξοδό της στο Γιουρόπα Λιγκ. Στον αντίποδα, πολύ μεγάλο πισωγύρισμα στην προσπάθεια της για να βγει στην Ευρώπη έκανε η Χάκεν στο τελευταίο παιχνίδι πριν απ’ τη διακοπή χάνοντας με 2-1 εντός έδρας απ’ τη Φάλκενμπεργκ. Είναι στην πέμπτη θέση και στο -4 απ’ την τρίτη Γκέτεμποργκ και το σημερινό ματς είναι για αμφότερες οριακό, με την Γκέτεμποργκ να έχει το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς.

Ζυρίχη με κάλυψη

Επόμενη στάση η Ελβετία και το ματς Γκρασχόπερς – Ζυρίχη, με την επιλογή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 1.94 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για το μεγάλο clasico της Ζυρίχης, με τις δύο ομάδες να έχουν και κοινή έδρα. Η Γκρασχόπερς πριν καλά-καλά καταλάβει τι γίνεται, είχε δεχτεί τρία γκολ στην έδρα της Τουν και παρά τη φιλότιμη προσπάθειά της στο φινάλε της αναμέτρησης, δεν μπόρεσε να “κλέψει” το βαθμό. Πιστώνεται μεν ότι δεν τα παράταση και πάλεψε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα φτάνοντας μάλιστα κοντά στην ισοφάριση, αλλά το θέμα είναι πως για μία ακόμα φορά έδειξε μεγάλα προβλήματα στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να μη γλιτώσει από άλλη μία ήττα, την έκτη φετινή και τρίτη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Η Ζυρίχη, από την πλευρά της, έπιασε από το… λαιμό τη Βαντούζ και την “τελείωσε” σε χρόνο ρεκόρ! Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 25λεπτο της αναμέτρησης είχε ήδη βρει τρεις φορές δίχτυα, ενώ για 70 λεπτά αγωνίστηκε και με αριθμητικό πλεονέκτημα, σημείο βέβαια που είχε ήδη ισχυρό προβάδισμα. Δεν άφησε έτσι ανεκμετάλλευτη τη νέα γκέλα της Βασιλείας και πριν την προσπεράσει ξανά η πρωταθλήτρια χθες, είχε βρεθεί και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

«Περνάει» από τη Βέροια ο Λεβαδειακός

Από την Ελλάδα, τώρα, έχουμε ξεχωρίσει το «Χ2» σε απόδοση 2.15 στο ματς Βέροια – Λεβαδειακός. Απ’ τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις η Βέροια στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, μετράει 4/5 νίκες, ηττήθηκε μόνο απ’ τον Ολυμπιακό! Πάρα πολύ ισχυροί οι Ημαθιώτες στην έδρα τους, εκεί κέρδισαν Ξάνθη, Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα. Επιθετικά είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, απέτυχαν να σκοράρουν μόνο κόντρα στον Ολυμπιακό, συνολικά μετρούν 12 γκολ στα πέντε υπόλοιπα επίσημα ματς για όλες τις διοργανώσεις. Σε αμυντικό επίπεδο δείχνουν μια αστάθεια, καθώς δέχτηκαν γκολ στα 4/6 ματς, ωστόσο στο τελευταίο με τον ΠΑΣ Γιάννινα κράτησαν το «μηδέν». Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του, έχει ξεκινήσει με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Στο διάστημα της διακοπής, βέβαια, είχε όλο το χρόνο για να δουλέψει στις αδυναμίες του, παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου επικρατώντας 1-0 και σήμερα μπορεί να φύγει με το βαθμό, τουλάχιστον, από τη Βέροια.

Over στο ΑΕΚ – Πανιώνιος

Τέλος, από το Μπάσκετ, έχουμε ξεχωρίσει τον αγώνα ΑΕΚ – Πανιώνιος, στον οποίο θα πάμε με το Over 150.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι στο μπάσκετ όλα τα προηγούμενα χρόνια στην Α1. Η ΑΕΚ επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία και αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο που έφτασε στο χείλος της καταστροφής. Η ΑΕΚ είναι φυσικά πιο έτοιμη ομάδα αφού με το ρόστερ που θα αγωνιστεί σήμερα έχει ήδη δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια αν και αυτή δημιουργήθηκε σχετικά αργά. Ο Πανιώνιος θα έχει στην διάθεσή του τα έξι νέα αποκτήματα και με τον έφηβο Σταμάτη, που έχει ήδη εμπειρία από πέρσι, θα είναι οι βασικοί εκφραστές του Πανιωνίου στο παρκέ τουλάχιστον για τις επόμενες εβδομάδες. Πάντως σήμερα θα έχει πάλι λειψό ρόστερ αφού για να συμπληρωθεί δωδεκάδα θα αγωνιστούν ξανά πέντε έφηβοι. Μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι δεν είναι ικανός να παίξει άμυνα. Γενικά τα λειψά ρόστερ δεν παίζουν άμυνα για να προστατευθούν από φάουλ και αποβολές. Με την προσθήκη των έξι νέων ισχυροποιείται η επίθεση του Πανιωνίου. Η ΑΕΚ από την πλευρά της είχε δύο μεγάλα σκορ στο κύπελλο, 84-79 τον Κολοσσό και 81-78 τον ΑΓΟΡ, ένα πολύ χαμηλό με τον Άρη 63-57 και το 80-67 από τον Κόροιβο που είναι μια εξαιρετικά αμυντική ομάδα. Λογική επιλογή το Over 150.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected