Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Cafe “Draw” – Βραδιά Super League με ΠΑΟΚ και Βέροια!

 

Το Cafe «Draw» (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα Βέροιας) σας προσφέρει σήμερα μία πραγματική…πανδαισία με αγώνες Super League και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων!

Με τη χθεσινή… επανεκκίνηση της Σούπερ Λίγκας από την 7η (και όχι την 6η) αγωνιστική ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις των συλλόγων της πρώτης κατηγορίας. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο «τρίποντο» στην έδρα του Εργοτέλη και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Σήμερα, όμως, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ με ΟΦΗ και Ατρόμητο, αντίστοιχα. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη με την οποία θα ισοβαθμήσουν με τους Πειραιώτες εν όψει και του ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στο Φάληρο. Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να επικρατήσουν των Περιστεριωτών για να μείνουν ξανά μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Οι αγώνες Βέροια-Λεβαδειακός, Πλατανιάς-Ξάνθη και Καλλονή-Κέρκυρα συμπληρώνουν το πρόγραμμα της ημέρας, με την αγωνιστική να «κλείνει» αύριο με την κόντρα Πανιωνίου-ΠΑΣ Γιάννινα. 

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής 

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 

Νίκη Βόλου – Πανθρακικός 1-0 

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 1-1 

Εργοτέλης – Ολυμπιακός 2-3 

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (16:00, NS2) 

Καλλονή – Κέρκυρα (18:15, NS7) 

Βέροια – Λεβαδειακός (18:15, NS6) 

Πλατανιάς – Ξάνθη (18:15, NS2) 

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (20:30, NS1) 

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 

Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, NS1) 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected