Γ Εθνική / Τοπικά

Οικονόμος Τσαρίτσανης – ΑΟ Τρίκαλα (0-2) Παραίτηση Κατσάρα!

7655cf5c535a242611bf50516141f115_LΣτην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παραμένουν τα Τρίκαλα, καθώς πέτυχαν ακόμη νίκη, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Οικονόμο Τσαρίτσανης με 2-0.

Οι Τρικαλινοί έχουν το απόλυτο των νικών καθώς σε τέσσερις αγωνιστικές μετράνε ισάριθμες νίκες

Η νίκη χαρακτηρίζεται σημαντική, καθώς ο Οικονόμος χαρακτηρίζεται ως μια από τις καλές και δυνατές ομάδες της κατηγορίας.

Η νίκη των Τρικάλων έφερε και δυσάρεστες εξελίξεις στο στρατόπεδο των γηπεδούχων καθώς ο προπονητής του Οικονόμου, Κώστας Κατσάρας σε δηλώσεις του έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της διοίκησης, για παραίτηση.

Τα Τρίκαλα, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι.  Μόλις στο 8’ ο Καμπλιώνης πάσαρε στον Καραγιάννη, αυτός στον Σαχινίδη και ο τελευταίος με πλασέ έκανε ο 0-1.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, στο 44  ο Σκούπρας πάσαρε και με ωραίο πλασέ ο  Σαχινίδης, σκόραρε για δεύτερη φορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα κοίταξαν να διατηρήσουν το καθαρό προβάδισμα των δύο γκολ. Στην αντίπερα όχθη, ο Οικονόμος δεν μπόρεσε ν’ απειλήσει σε κανένα σημείο.

Η νίκη των Τρικάλων κρίνεται δίκαιη και από νωρίς φαίνεται να επιβεβαιώνει το τίτλο του φαβορί στον 2οόμιλο.

Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης : Βασιλειάδης, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Κολιός, Κουμπούρας, Αγροδήμος (46′ Μπαλής), Καραγκούνης, Σεκάι (62′ Παπαϊωάννου), Κουλτσιάκης, Χάμος, Μπλατσέρι (46′ Γκουτρουμπής).

ΑΟ Τρίκαλα : Κούντσεφ, Σκούπρας, Παπαευθυμίου, Σκέντος, Γεωργίου, Καμπλιώνης (65′ Στούμπος), Βαγγέλι, Μπαλντένοφ (72′ Κουλούρης), Καραγιάννης, Μοσχάκης, Σαχινίδης (95′ Τεντολούρης).

*trikalaola.gr

Αύριο κρίνεται του Κατσάρα

470b175214b4169591e3d0e05fdd0a14_1Μετά την αναμέτρηση στην Τσαριτσάνη μεταξύ του Οικονόμου και του Α.Ο. Τρικάλων, ο προπονητής του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας έθεσε την παραίτησή του στην κρίση της διοίκησης του συλλόγου, με γνώμονα όπως αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας από τις άσχημες μέχρι τώρα εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα και την αλλαγή του όλου κλίματος προς το καλύτερο. Το θέμα θα εξεταστεί σε αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. οπότε και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

*athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected