Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Ολυμπιακός Νάουσας 2-1 (photos)

PA190075διαβάζουμε στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

Σαν όλα τα ντέρμπι, γεμάτο δύναμη ήταν το παιχνίδι του Κεραυνού Επισκοπής με τον Ολυμπιακό Νάουσας. Το ματς κρίθηκε στη δύναμη, στο πάθος και τη θέληση για τη νίκη.

Ελάχιστες φάσεις με πιο σημαντικές τα τρία γκολ και μία κόκκινη κάρτα χρωμάτισαν το παιχνίδι, σε ένα γήπεδο με πολύ παλμό από την κερκίδα, μιας και οι μικροί φίλαθλοι έδωσαν “χρώμα” στον αγώνα.

Πολύ καλός ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, έκλεισε δρόμους και στάθηκε σθεναρά απέναντι σε μια Επισκοπή που έπαιζε με δύναμη, αλλά χωρίς ουσία. Στο 19’ ένα γκολ των γηπεδούχων ακυρώθηκε ως οφ σάιντ με τη σύμφωνη γνώμη διαιτητή και επόπτη.  Στο 25’ τετ α τετ ο Κωνσταντινίδης με τον τερματοφύλακα, ο οποίος κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και να αποτρέψει γκολ για την εστία του. Η καλύτερη χαμένη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν 36’ όπου ο Lleshi με δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλη περιοχής πήγαινε για το 0-1, αλλά η μπάλα έφυγε ξυστά από το κάθετο δοκάρι.

PA190025

Ακριβώς η ίδια σκηνή, και στο επόμενο λεπτό, αυτή τη φορά με δυνατό σουτ του Κεραυνού.

Το γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενος στο 44’ μετά από σέντρα του Lleshi και πλασέ του Μήτσικα.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Ολυμπιακό κακό, χωρίς κυκλοφορία και χωρίς δύναμη. Οι γηπεδούχοι υπερτερούσαν σε φάσεις και στις μονομαχίες ένας με έναν. Εκτός από τα δύο γκολ της Επισκοπής, το ημίχρονο κύλησε χωρίς φάσεις.

Η ισοφάριση έγινε στο 70’ από τον Ντέλλα με κεφαλιά και το 2-1 στο 79’ με τον Παραστατίδη.

Στο 60’ ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Μουρατίδη για αντιαθλητικό φάουλ προς τον Χατζηιωαννίδη.

Προς τιμήν τους, οι άνθρωποι της ομάδας της Επισκοπής διέθεταν γιατρό αγώνα για παν ενδεχόμενο, κάτι που πολύ λίγες ομάδες έχουν στην Α2.

PA190030

Ο Ολυμπιακός Νάουσας ευχαριστεί την ομάδα του Κεραυνού Επισκοπής για τη φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί πως εδώ και τρεις αγωνιστικές ο Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίζεται χωρίς ουσιαστικό τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα και η θέση καταλαμβάνεται κάθε φορά από παίκτες. Ο πρώτος τερματοφύλακας είναι τιμωρημένος με 7 αγωνιστικές, ο δεύτερος τερματοφύλακας είναι τραυματίας με ρήξη χιαστού στο γόνατο και ο αναπληρωματικός παίκτης που κατέχει καλά τη θέση του τερματοφύλακα είναι στρατιώτης χωρίς να καταφέρνει να συμμετέχει σε όλους τους αγώνες. Στη θέση του τερματοφύλακα σήμερα έπαιξε ο επιθετικός Δημήτρης Τσιούλης.

PA190075

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Καρυπίδης, Φωτίου, Μουρατίδης, Ορδουλίδης, Δελητζάκης, Τσεχελίδης, Λύτης (46’ Παραστατίδης), Ντατσής, Γάτσος, Ντέλλας (90’ Δρενοβιάδης)

Ολυμπιακός Νάουσας : Τσιούλης, Ζιαμπάκας(85’ Σταμπουλής), Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Χαιτίδης, Μώκας(51’ Γαλανός), Κωνσταντινίδης Δ.(69’ Μάινος), Κωνσταντινίδης Π., Κοκκοφειάδης, Πετρακίδης, Lleshi

περισσότερες φωτογραφίες εδώ

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected