Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Νίκη Βόλου Κ15 – Βέροια Κ15 0-1

.    1410036089517022397Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Κ15 σημείωσε η Βέροια, επικρατώντας στο Δημοτικό Γήπεδο Ριζομύλου της αντίστοιχης της Νίκης Βόλου. Παρουσία αρκετού κόσμου από πλευράς γηπεδούχων, η ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη πήρε σημαντικό τρίποντο, χάρη σε τέρμα του Φωτόπουλου στο 52′.

Η βαριά ήττα της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ επηρέασε στο ελάχιστο τους νεαρούς παίκτες της “Βασίλισσας”, οι οποίοι αντέδρασαν σωστά στη Μαγνησία και πήραν νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει πιο νωρίς στην αναμέτρηση, καθώς στο πρώτο 45λεπτο είχαν αρκετές ευκαιρίες στο ενεργητικό τους, ενώ απειλητικοί ήταν και οι “κυανόλευκοι” με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 33′.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους “κυανέρυθρους” καθώς στο 52′ ο Φωτόπουλος με ωραίο πλασέ από μέση απόσταση σημάδεψε τα δίχτυα των γηπεδούχων και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Το γκολ αυτό άλλαζε τις ισορροπίες στην αναμέτρηση, με τον Γιάννη Καψαλιάρη να δίνει εντολή για μεγαλύτερη πίεση στο χώρο του κέντρου και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν διαδρόμους προς στην εστία του Βενετικίδη.

Το τελικό σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης βρήκε τη “Βασίλισσα” νικήτρια και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν μια ιστορική νίκη καθώς θυμίζουμε πως η Κ15 της Βέροιας αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Η σύνθεση της Βέροιας : Βενετικίδης, Τρούπκος (62′ Καραγιάννης / 70′ Γκουτζιλίκας), Χρυσόπουλος, Κουτσούκης, Σερέτης (30′ Ταλέμπορας), Τζίρος, Καγκελίδης, Παπακωνσταντίνου (55′ Γκαλίτσιος), Καϊσίδης (75′ Γαλατσίδας), Φωτόπουλος, Πετρούσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected